Duman, Jalbă și Gavriloaia se luptă pentru primul 11

23 Jul. 2009, 15:38 Bursa transferurilor
Duman, Jalbă și Gavriloaia** se luptă pentru primul 11

Ioan Radu mizează pe cei trei juniori născuți în 1991, Duman, Jalbă și Gavriloaia, iar în perspectivă îi mai are în vedere pe Avrămia și Pavăl. În amicalul cu FCM Bacău pierdut de Cetatea cu 0-3, Andrei Duman nu a evoluat niciun minut, el acuzând dureri inghinale. Locul său pe flancul drept a fost luat de Ionesi, un jucător despre care tehnicianul echipei spune că „trebuie să fie mai organizat în joc”.

 

 

Atacantul Eusebiu Jalbă a evoluat câteva minute, fără să iasă însă în evidență, iar portarul Gavriloaia a fost utilizat în primele 45 de minute primind un gol, la care nu avea însă prea multe de făcut. Duman nu a fost singurul absent din meciul cu FCM Bacău. Atacantul Adrian Dumitru, care a acuzat o accidentare încă din timpul cantonamentului de la Poiana Negri se antrenează, deocamdată, separat.

 

 

Sturzu și Moldovan au fost trimiși la echipa a doua

 

 

Radu a mai spus că juniorii Sturzu și Moldovan au fost trimiși deja la echipa a doua, de la Arbore, ei urmând să înceapă pregătirile sub comanda lui Silviu Stănescu. Chiar dacă, deocamdată, nu poate spune cu certitudine care vor fi atuurile Cetății în noul sezon competițional, Ioan Radu se bazează în principal pe jucătorii mai experimentați din lot.

 

„Dicher, Andrieș, Homneac sau Apetri sunt jucători de la care așteptăm mult. Despre Dicher pot spune că s-a pregătit foarte bine în cantonamentul de Poiana Negri. Are o dorință mare de a reveni în prim-plan. De asemenea, Andrieș este un fotbalist cu experiență în eșalonul secund și cred că ar putea să facă față rigorilor din noul sezon”, a spus Radu.
 

 

Sursa: suceavasport.ro

 

23 Jul. 2009, 15:38 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă