Drăgan a devenit „stranier”

24 Jan. 2012, 12:27 Bursa transferurilor
Drăgan** a devenit „stranier

La început de 2012, atacantul arădean e pregătit pentru prima experiență externă din cariera sa. Claudiu Drăgan (33 de ani), a devenit jucătorul formației maghiare Bekescsaba Elore, acolo unde evoluează, de jumătate de an, un alt fotbalist arădean, Alexandru Leucuța.

„Iedul” a debutat pentru formația maghiară într-un amical victorios cu formația TE Kondorossi. A fost 4-1 pentru Bekescsaba, iar Drăgan a marcat primul gol al team-ului antrenat de fostul fotbalist maghiar Pasztor Jozsef.

Drăgan a început fotbalul la Crișul Chișineu Criș, apoi a trecut la juniorii Rapidului. S-a afirmat la UTA, în liga secundă, apoi a trăit cele mai mari satisfacții din carieră cu Dinamo București. Următoarele borne ale carierei au fost FC Argeș, Universitatea Craiova, Jiul Petroșani, Progresul București, FC Baia Mare și, până la sfârșitul returului trecut, din nou UTA Arad.

Bekescsaba a terminat turul campionatului din divizia secundă pe locul al doilea, la 3 puncte de liderul MAV Szolnok, iar Alex Leucuța a fost cel mai bun marcator, cu 8 goluri!

sursa: Sport Arad

24 Jan. 2012, 12:27 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă