„Două victorii ne asigură participarea la turneul play-off”. Pânzaru testează în aceste zile un junior de la Concordia

Luni după-amiază, fotbaliștii brăileni au efectuat primul antrenament al acestei săptămâni, atât antrenorii, cât și jucătorii fiind conștienți de faptul că de următoarele două partide depinde realizarea obiectivului pe care și l-au propus pentru acest sezon, accederea la turneul play-off.

După exercițiile din sala de forță, Pânzaru și-a scos elevii pe terenul de fotbal. Lotul a fost împărțit în trei echipe. Două dintre ele au efectuat un joc școală, ceilalți jucători având un program special de pregătire fizică. Apoi au participat și ei la un joc cu temă. La antrenament au participat și cei doi fotbaliști care au fost accidentați, Ghiocel și Iordache, însă nu a reușit să încheie ședința de pregătire Spiridon, care a acuzat o ușoară entorsă la
picior.

„Trebuie să trecem peste eșecul de sâmbăta trecută și să ne concentrăm pentru următoarele meciuri. Partidele cu Gloria Buzău, în deplasare, și cu Farul Constanța, pe teren propriu, vor fi decisive în configurația clasamentului, la finalul returului. Două victorii ne asigură participarea la turneul play-off. Iordache și Ghiocel sunt refăcuți, este posibil ca miercuri, 4 martie, lui Salvatore Novello și lui Andreja Dojcovic să le vină cartea verde, așa că vom avea mai multe soluții pentru următoarele jocuri”, a declarat Alin Pânzaru.

Vicoveanu, un fundaș adus în probe la propunerea lui Mario Cavalli

La ședința de pregătire a participat și Mihai Vicoveanu (foto principal, cel din dreapta cu vestă verde), un junior de 17 ani, fundaș central de 1,87 m, născut în Fălticeni, în prezent component al Centrului de copii și juniori de la Concordia Chiajna.

El a fost adus în probe de italianul Mario Cavalli, pe filiera Gheorghe Greaca. Vicoveanu este un fotbalist de perspectivă aflat în vizorul lotului național U17. „Este un jucător talentat, un stângaci, are stilul de joc al lui Fane Sameș, a mai avut oferte, dar amicul meu Mario Cavalli mi-a recomandat să-l aduc la CF Brăila. Acum sper ca Vicoveanu să-l convingă pe Alin Pânzaru că merită să fie transferat la Brăila”, a declarat, Gheorghe Greaca, fostul fotbalist al Petrolului Ploiești.

„Ce poți să vezi la un singur antrenament, o să-l urmărim până la finalul acestei săptămâni și apoi vom lua o decizie în acest sens”, a fost răspunsul lui Pânzaru.

Articol și foto de Costel FILIP

Pe aceeași temă