Două legitimări last minute ar putea rezolva criza defensivă a utiștilor la Motru

Două legitimări last minute** ar putea rezolva criza defensivă a utiștilor la Motru

Victoria cu Gloria Bistrița are sacrificiile sale. Pentru deplasarea din weekend, UTA nu poate conta pe trei dintre fundașii care au început confruntarea cu liderul. Cartonașele încasate îi trimite pe George Neagu, Nicolae Oltean și Ionel Țabără în tribună, ultimul alegându-se și cu o întindere musculară sâmbătă dimineață.

Practic, doar Sidney Faye și Francesco Zanardini, dintre fundașii utilizați cu Gloria, sunt apți pentru meciul cu disputa din județul Gorj. În rest, doar Mihăiță Roman, pe una dintre benzi și Alex Gornic ar putea fi soluții defensive pentru Motru, dar asta numai dacă nu se schimbă ceva. În acest sens, ar putea fi recuperat Florin Ardelean, fundașul de 19 ani accidentat în disputa de la Mioveni.

Până sâmbătă, însă, utiștii ar putea legitima doi fundași centrali. Unul dintre ei se pregătește în Calea Aurel Vlaicu de aproape două luni de zile, însă ba a fost accidentat, ba a stat după cartea verde. Este vorba despre columbianul Ospina, pentru care Trică și-a dat acceptul în urmă cu două săptămâni.

Dar, arădenii încearcă să-l readucă la Arad și pe Predrag Pocuca. Cum Croația a intrat între timp în Uniunea Europeană, fundașul nu ar mai ocupa un loc de jucător extracomunitar și, în plus de asta, este obișnuit cu atmosfera și pretențiile de la UTA.

Deocamdată, însă, nu e nimic sigur în privința lui Pocuca, care a purtat până și banderola de căpitan acum două sezoane în Calea Aurel Vlaicu.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă