Doar nouă jucători mai are Farul sub contract!

Doar nouă jucători** mai are Farul sub contract!

Mai mulți jucători s-au despărțit de FC Farul după ce li s-au încheiat contractele ori nu au mai fost prelungite, de comun acord, cazul fundașului Ionuț Popescu, cel care semnase pe jumătate de an, cu posibilitate de continuare. Ceilalți fotbaliști care au părăsit Farul sunt: stoperul Constantin Bumbac, fundașul stânga Dudu Drugă (venise împrumut), mijlocașii Robert Săceanu și Sergiu Popescu, atacanții Sorin Chițu (golgeterul Farului din sezonul trecut) și Ovidiu Stoianof. De asemenea, mijlocașul George Călințaru a revenit la FC Viitorul, după ce i-a expirat împrumutul.

Și fundașului dreapta Costel Nițescu i s-a terminat contractul, iar deocamdată nu s-a stabilit nimic în privința sa. „Nu am vorbit cu nimeni din conducere până acum. Nu m-a anunțat nimeni nimic. Aștept să văd ce va fi. Eu aș vrea să rămân la Farul”, a declarat Nițescu. Alți doi jucători cărora li s-au încheiat contractele sunt timișorenii Marian Fuchs (mijlocaș) și Alexandru Birău (fundaș dreapta), astfel că, în acest moment, pe lângă juniorii din propria pepinieră la care se poate apela, de la prima echipă mai sunt sub contract cu Farul portarii George Curcă și Vlad Neagu și jucătorii de câmp Robert Băjan, Ionel Țabără, Nicolae Buzea, Constantin Coteanu, Berti Nicola, Petre Ivanovici și Ferdi Ghenciu. De asemenea, i-a expirat înțelegerea cu clubul și antrenorului Ion Răuță. Reunirea lotului este programată pe data de 15 iulie.

Până atunci, ar putea apărea însă noutăți în ce privește viitorul Farului. Patronul Giani Nedelcu a declarat că, astăzi, avocații clubului și cei ai Consiliului Județean Constanța se întâlnesc pentru a discuta, pe acte și în amănunt, despre asocierea dintre cele două părți. „Până acum, am avut două întrevederi și pot spune că, în mare, am ajuns la un acord. Dacă toate aspectele vor fi lămurite, luni vom semna actele”, a mai spus Giani Nedelcu. De cealaltă parte, Consiliul Județean păstrează deocamdată tăcerea asupra acestui subiect.

 

Sursa: Ziua Constanța
Foto de Alexandru RAITA

Pe aceeași temă