Dinamo l-a transferat pe „noul Țucudean”. Arădeanul Trabalka a semnat un contract pe patru ani

Dinamo l-a transferat pe

Anunțat în exclusivitate de Liga2.ro ca ajuns în probe la Dinamo, Kevin Trabalka a avut nevoie doar de patru zile pentru a-l convinge pe Flavius Stoican că merită să fie transferat. Atacantul arădean a semnat un contract până în vara lui 2018 și, cel mai probabil, va juca momentan la Dinamo II sau pentru republicanii echipei bucureștene.

Văzut deja în curtea lui Dinamo ca urmașul lui Țucudean, nu doar prin faptul că a fost adus de la UTA, ci și pentru că seamănă la fizic cu fostul jucător al bucureștenilor, Trabalka s-a confesat celor de la SportArad că își propune să devină „piesă” de bază la prima echipă. „Voi începe pregătirea cu colegii de la echipa a doua pe 14 iulie. Nu e mare diferență între prima echipă și restul formațiilor, totul e profesionist aici, nu se fac diferențieri. Pot să spun că în sfârșit fac fotbal de performanță și mă refer în special la condițiile de antrenamente. În acest sezon îmi propun să dau cât mai multe golurile la toate nivelurile aici, la Dinamo și să ajung să debutez la prima echipă. Chiar îmi propun să marchez și în Liga 1, nu mă sperie impactul cu elita. Dimpotrivă, mă motivează suplimentar” a declarat puștiul de nici 18 ani

Trabalka a marcat chiar la debutul său în Liga 2, când a transformat un penalty în meciul cu Metalul Reșița. El a bifat în total șapte prezențe în eșalonul secund, toate în tricoul celor de la UTA, participând și la un trial pentru naționala U18.

„Vreau să îi mulțumesc lui nea Sandu Gaica, antrenorul meu de la juniori, domnului Trică pentru încrederea acordată și promovarea la prima echipă, dar și agentului meu Sorin Paraschiv”, a mai declarat atacantul sursei mai sus citate.

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

Pe aceeași temă