Dinamo II și-a schimbat complet banca tehnică! Mihăescu și Bucuroaia, noii secunzi!

Dinamo II și-a schimbat complet banca tehnică!** Mihăescu și Bucuroaia, noii secunzi!

După sosirea lui Tibor Selymes ca antrenor principal al satelitului, încă de la începutul acestei săptămâni, s-a vehiculat informația că banca tehnică a celor de la Dinamo II nu va mai suferi și alte modificări. Însă se pare că valul de schimbări care a lovit clubul din Ștefan cel Mare în această săptămână a ajuns și la echipa de Liga a II-a. Astfel, siteul oficial al grupării dinamoviste a anunțat azi că Tibor Selymes va fi ajutat până la finalul campionatului de secunzii Iulian Mihăescu și Sorin Bucuroaia.

Din vechea gardă au mai rămas la echipă doar antrenorul de portari Marian Vlad și preparatorul fizic Bogdan Aldea. Dacă Iulian Matei își va continua activitatea exclusiv la grupa 2000 de care se ocupa și cât timp a fost secund la satelit, în schimb despre Silviu Ion nu se știe nimic în mod oficial, vehiculându-se că a fost mutat la Centrul de Copii și Juniori al clubului.

Noua echipă tehnică a supervizat azi antrenamentul celor de la Dinamo II, urmând ca vineri să aibă loc prezentarea lor oficială într-o conferință de presă care va avea loc la stadionul din Ștefan cel Mare, începând cu ora 12:15. Debutul în campionat va avea loc în acest weekend, atunci când Dinamo II va juca sâmbătă, de la ora 11:00, în deplasare la FC Botoșani. Înaintea acestei runde, a XX-a a campionatului, Dinamo II ocupă locul 10, cu 15 puncte.

Recapitulând, iată cum arată acum banca tehnică a celor de la Dinamo II:
 
 Antrenor principal: Tibor Selymes
 Antrenori secunzi: Iulian Mihăescu și Sorin Bucuroaia
 Antrenor portari: Marian Vlad
 Preparator fizic: Bogdan Aldea

 

VEZI O GALERIE FOTO DE LA ANTRENAMENTUL DE AZI AL SATELITULUI

 

Articol de Mihai ANDRIEȘ

Pe aceeași temă