Dinamo e interesată de trei piteșteni!

Dinamo e interesată de trei piteșteni!

Informații apărute după amicalul dintre FC Argeș și Dinamo II susțin că gruparea de Liga I ar fi interesată de achiziționarea a trei fotbaliști ai echipei FC Argeș. Cei în cauză sunt Marius Ion, Alin Popa și Cătălin Doman. Managerul general al grupării din Trivale, Cătălin Barbu, spune că nu știe nimic despre interesul celor din Ștefan cel Mare pentru jucătorii săi, însă este dispus să înceapă negocierile: „Nu știu nimic concret despre așa ceva. Înseamnă că avem motive să fim mândri că jucătorii de la FC Argeș se află în atenția echipelor din primul eșalon. Croitoru este vizat de FC Vaslui, iar Dinamo, după cum spuneți, de cei trei. Orice echipă care dorește jucători de la FC Argeș trebuie să se așeze la masa tratativelor. Așadar, îi așteptăm la negocieri pe cei de la Dinamo!”.

 

Dulcea: „Sper să putem avansa în clasament”

Pe data de 9 martie sunt programate meciurile din prima etapă a returului de campionat în Liga a II-a la fotbal. FC Argeș va întâlni în această primă etapă pe cei de la Luceafărul Oradea. Până la ora începerii acelui meci, Adrian Dulcea își dorește ca echipa să ajungă la o formă sportivă cât mai bună și pe lângă o victorie în primul meci își dorește și un retur de campionat mult mai bunpentru echipă.

„Sper să putem ajunge pe un loc mult mai bun în clasament la finalul returului de campionat. Știu că nu am avut chiar cele mai bune evoluții în prima parte a campionatului, dar vreau ca toate aceste minusuri să nu mai existe în acest retur de campionat. Îmi doresc să ne putem concentra pe fiecare meci în parte și să ajungem între primele echipe ale seriei. Nu știu dacă putem să ajungem să ne luptăm la promovare, dar măcar în prima parte a ierarhiei să ajungem”, a declarat Adrian Dulcea.

 

Sursa: Argeșul

Pe aceeași temă