Dinamo ajută Dunărea Giurgiu!

22 Jul. 2009, 09:00 Bursa transferurilor
Dinamo ajută** Dunărea Giurgiu!

În ultimele zile, gruparea giurgiuveană a beneficiat de o serie de întăriri pe filiera Dinamo. Astfel, prima noutate s-a numit fundașul Ionuț Nae, proaspăt disponibilizat de la Dinamo II. Ieri au mai venit doi jucători, ambii de profil ofensiv. Primul este atacantul Valentin Lemnaru, în vârstă de 25 de ani, care tocmai și-a încheiat împrumutul la Astra. Al doilea este mijlocașul ofensiv Georgian Marcu (21 de ani, foto) și el victimă a "curățeniei" făcute la Dinamo II printre cei cu salarii mari.

 

Culmea ironiei face ca cei trei să revină în Ștefan cel Mare azi, de la ora 11, când va avea loc un amical cu Dinamo II. Sunt șanse mari ca Lemnaru, Nae și Marcu să joace împotriva foștilor colegi, ultimii doi la doar câteva zile după ce au părăsit cantonamentul câinilor.

 

În altă ordine de idei, de câteva zile se discută despre un posibil parteneriat între Astra Ploiești și Dunărea Giurgiu, prin care echipa de Liga I să-i ajute pe giurgiuveni cu o serie de jucători. Un prim pas a fost făcut prin direcționarea lui Sorin Bucă care a jucat la Dunărea Călărași, urmând ca în zilele următoare să mai ajungă la Dunăre și alți jucători de la Astra.

 

Articol scris de Costel SPÂNU

Foto: dinamomania.net

22 Jul. 2009, 09:00 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă