Dinamo a pus ochii pe Tiberiu Serediuc

11 Sep. 2011, 08:09 Bursa transferurilor
Dinamo a pus ochii pe** Tiberiu Serediuc

Prima repriză a meciului dintre Dinamo II și CS Otopeni a avut un oaspete de gală. Este vorba de Liviu Ciubotariu, tehnicianul lui Dinamo. Fost antrenor la ambele combatante din această partidă, Ciobi nu a venit să îi vadă la lucru doar pe tinerii din propria pepinieră, ci s-a concentrate, în special, asupra evoluției lui Tiberiu Serediuc, tânăra speranță a celor din Otopeni.

Partidele constant bune ale mijlocașului și selecția la echipa națională Under 19 l-au propulsat în vederile mai multor echipe de top din Liga I. Una dintre acestea este Dinamo București, iar sâmbătă antrenorul clubului din Ștefan cel Mare a venit să îl vadă la lucru pe tânărul mijlocaș. Liviu Ciubotariu l-a urmărit pe Serediuc pe toată durata primei reprize și apoi le-a cerut informații suplimentare conducătorilor ilfoveni despre el.

Tiberiu Serediuc are 19 ani și joacă pe postul de mijlocaș dreapta. El a avut un rol decisiv și în victoria din etapa trecută contra Farului, când a marcat un gol și a fost co-autor la altul. A dovedit constanță în joc și multă maturitate, chiar dacă încă are o vârstă fragedă. Cu toate că echipa sa a pierdut în fața lui Dinamo II cu scorul de 1-0, mijlocașul a fost unul dintre cei mai buni jucători din echipa ilfoveană, remarcându-se prin ambiție și dorință de implicare la fiecare acțiune a colegilor săi.

În cazul în care va continua pe aceeași linie, sunt șanse mari ca Serediuc să îmbrace tricoul alb-roșu chiar din această iarnă.

„Serediuc este un om de bază în echipa noastră și pot să confirm interesul lui Dinamo pentru el. Este un tânăr ambițios, care prin muncă a reușit să ajungă la Naționala U19 și acum să fie în vederile mai multor cluburi din țară”
, a declarat Mugur Porumbacu, directorul executiv al lui CS Otopeni.

articol scris de Gabriel MORARIU

11 Sep. 2011, 08:09 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă