De la Afumați la Timișoara, în Liga 1! Ștefan Covalschi a fost prezentat oficial la ACS Poli

De la Afumați la Timișoara, în Liga 1!** Ștefan Covalschi a fost prezentat oficial la ACS Poli

Formația ACS Poli Timișoara, menținută în Liga 1 după barajul cu UTA Bătrâna Doamnă, a anunțat, miercuri, prin intermediul site-ului oficial, transferurile fotbaliștilor Cristian Melinte, Ștefan Covalschi (foto principal – primul din stânga) și Alexandru Țigănașu, ajungând astfel la șase achiziții în această săptămână.

Alexandru Munteanu și Gabriel Vașvari, transferați și ei, se vor alătura lotului în următoarele zile și nu au putut fi prezenți la întâlnirea cu jurnaliștii. În aceeași zi a fost prezentat și Valentin Crețu, care a semnat un contract pe un sezon, cu drept de prelungire. Cristian Melinte (fost la Concordia Chiajna) a revenit la Timișoara după un an și a semnat o înțelegere valabilă pe două sezoane.

Ștefan Covalschi (22 de ani), care a evoluat în sezonul trecut la formația de ligă secundă, CS Afumați, a semnat pe trei sezoane cu ACS Poli. Fundașul stânga a mai evoluat în ultima perioadă pentru FC Olt Slatina, Dinamo II, Inter Olt Slatina și Sporting Turnu Măgurele. „Le mulțumesc conducerii că mi-au dat șansa să ajut echipa să își îndeplinească obiectivele propuse. Le urez noilor băieți multă baftă”, a declarat, citat de TMsport.ro, fotbalistul care nu mai e eligibil U21. În sezonul recent încheiat, Covalschi a evoluat în 23 de meciuri pentru CS Afumați și a înscris un gol.

Țigănașu, liber de contract după despărțirea de CSM Poli Iași, și-a pus semnătura pe o înțelegere care se întinde pe doi ani.

ACS Poli Timișoara a rămas în prima ligă după ce a câștigat barajul de promovare/menținere, disputat împotriva rivalilor de la UTA Bătrâna Doamnă. Timișorenii s-au impus cu scorul general de 5-2 (2-1 la Timișoara, 3-1 la Arad).

Articol scris de Andrei PAL (Mediafax)
Foto principal: Constantin Duma (ACS Poli)

Pe aceeași temă