Dat afară de la CSMS, Siminic a semnat cu UTA

13 Aug. 2011, 13:22 Bursa transferurilor
Dat afară de la CSMS,** Siminic a semnat cu UTA

După ce în sezonul trecut a fost unul dintre titularii echipei ACSMU Poli Iași, noul antrenor al echipei moldovene, Marius Baciu, a decis să renunțe la seviciile lui Gabriel Siminic, dezamăgit de prestația acestuia în pregătirea de vară. Fundașul stânga nu a stat mult pe tușă după despărțirea de ieșeni, ieri, semnând un contract cu UTA Arad.

După achiziționarea lui Florin Hidișan, „Bătrâna Doamnă” l-a transferat pe durata unui sezon și pe Gabriel Siminic. În cazul în care evoluțiile jucătorul de bandă stângă vor fi mulțumitoare, acesta are posibilitatea prelungirii contractului cu echipa arădeană.

„Odată cu venirea la UTA am făcut un pas extrem de important pentru cariera mea. Știu că fotbalul este foarte apreciat la Arad, echipa numărul unu a orașului foarte iubită. Sper să fac o treabă cât mai bună și să ne atingem obiectivul, promovarea în primul eșalon”
, a spus, pentru Sport Arad, fotbalistul de 25 de ani.

Acesta regretă că nu a venit mai repede la UTA, considerând că oficialii fostului club l-au nedreptățit. „Nu ar fi trebuit să pierd timpul la Iași și să fii venit de două săptămâni la Arad. Cei de acolo nu au fost corecți cu mine, acum nu-mi doresc decât să mă încadrez cât mai repede în echipă”, a încheiat Siminic.

Articol scris de Marius ANGHEL

13 Aug. 2011, 13:22 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă