Dat afară de Coroian, Radu a semnat cu FC Botoșani

Dat afară de Coroian,** Radu a semnat cu FC Botoșani

Atacantul Răzvan Radu, ultima oară la Gloria Bistrița, a semnat, miercuri, din postura de jucător liber, un contract cu prim-divizionara FC Botoșani, informează site-ul oficial al grupării moldave.

„Eu sper să avem continuitate și să salvăm echipa de la retrogradare. Sper să joc, să ajut echipa și să realizăm obiectivul. Sunt puțin în urmă cu pregătirea, dar o să recuperez”, a spus Radu.

Antrenorul Cristian Popovici a declarat că se va putea baza pe serviciile lui Răzvan Radu începând de la meciul cu FC Vaslui, programat la 25 august, în etapa a VI-a a Ligii I. „Din discuțiile pe care le-am avut cu el și din ce mi-a spus că a lucrat până în acest moment, cred că la meciul cu Vasluiul vom putea miza pe serviciile sale. El are un program separat, are câte două antrenamente pe zi. Nu am lucrat niciodată cu el însă îl cunosc bine din evoluțiile pe care am văzut că le-a avut la Buzău, Tulcea și ultima oară la Bistrița, unde a jucat toate meciurile, mai puțin unul în care a fost accidentat. Este un jucător care cred că ne poate ajuta”, a completat Popovici.

Răzvan Radu a mai evoluat la Delta Tulcea, Dacia Mioveni și Gloria Buzău. El poate juca și pe postul de mijlocaș dreapta.

Sursa: Mediafax

Pe aceeași temă