Daouda, primul transfer al CSM-ului

13 Jan. 2012, 07:04 Bursa transferurilor
Daouda, **primul transfer al CSM-ului

Mijlocașul senegalez Thiandoum Daouda (19 ani) a ajuns la Râmnicu Vâlcea și ieri a efectuat primul antrenament în Zăvoi. Daouda a evoluat în tur la Arieșul Turda, însă impresarii săi l-au redirecționat din această iarnă la Rm. Vâlcea. Oficialii clubului vâlcean sunt convinși din nou că au dat lovitura.

„Am negociat pentru aducerea lui Daouda și în vara trecută, însă atunci nu am reușit. Acum, ni l-am dorit mult, este internațional Under 19 al Senegalului și a fost și pe lista de transferuri a celor de la Udinese. Este jucătorul CSM-ului, a semnat un contract cu noi pentru cinci ani, noi l-am luat ca mijlocaș defensiv, dar poate evolua și ca fundaș. Voi mai aduce și alți jucători africani tineri, de perspectivă, avem în vizor doi atacanți ivorieni”, a spus finanțatorul vâlcenilor, Cătălin Rufă.

„Este cel mai bun fotbalist în Liga a II-a, a fost adus în România de CFR Cluj, în tur ne-a creat mari probleme la meciul direct, Senegalul este acum o forță în lumea fotbalului. Este un jucător de mare perspectivă, ne va ajuta la menținerea în Liga a II-a, eu cred în acest obiectiv, deși locul în clasamentul nu este cel care ni-l doream. Sunt mulți jucători tineri, dar valoroși, sper să explodeze cât mai curând, sper ca ei să se fi rodat și din speranțe să devină certitudini”, a declarat și viceprimarul Râmnicului Cosmin Constantinescu.

Până acum, CSM i-a mai adus pe Balauru, revenit la echipă după jumătate de an și pe Dacian Vizitiu de la Oltchim, cei doi atacanți urmând să semneze și ei contracte cu clubul vâlcean.

articol scris de Adi Georgescu

13 Jan. 2012, 07:04 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă