Daouda, la SCM Argeșul!

19 Jul. 2012, 15:38 Bursa transferurilor
Daouda,** la SCM Argeșul!

SCM Argeșul Pitești a disputat aseară pe terenul II un meci școală. Cu echipa nou-promovată în liga a III-a se antrenează și fundașul Mariko Daouda. Ivorianul se pregătește de o săptămână cu formația lui Nelu Ceaușu, iar în cazul în care nu își va găsi o echipă în afară vrea să rămână la formația din Trivale.

„Sunt mulțumit de condițiile care mi se oferă aici dar eu vreau să joc în străinătate. Dacă nu o să am nicio ofertă o să rămân la SCM pentru că vreau și eu să ajut la promovarea în liga a II-a.”, a declarat Daouda pentru Sport Argeș.

Ivorianul a mai evoluat în țară la Universitatea Craiova, Dinamo, FC Argeș și Dacia Mioveni. În ultimii doi ani Daouda a jucat în China alături de Marius Radu la Tianjin Teda.

SCM Argeșul Pitești va continua să se pregătească la Pitești iar în scurt timp antrenorul Nelu Ceaușu va definitiva lotul pentru noul sezon.

Sâmbătă de la ora 10:00 argeșenii vor disputa un amical împotriva formației Atletic Bradu. Partida se va disputa pe terenul II al complexului Nicolae Dobrin.

Articol scris de Andrei Zevedei (Sport Argeș)

19 Jul. 2012, 15:38 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă