Daniel Bălan vrea să-și încheie cariera la Suceava

03 Jul. 2012, 12:32 Bursa transferurilor
Daniel Bălan** vrea să-și încheie cariera la Suceava

Ex-stelistul Daniel Bălan a decis să se despartă de gruparea FC Botoșani în această vară, cu un an înainte de expirarea contractului. „N-am nimic să le reproșez celor de acolo. A fost exclusiv dorința mea să închei colaborarea cu ei”, a declarat fostul internațional de tineret al României.

În aceste zile, Bălan se află în vacanță pe Litoral împreună cu familia, însă gândul său se îndreaptă tot spre fotbal. „Chiar dacă nu duc lipse de oferte de la echipe din eșalonul secund, aș dori să-mi închei cariera la Suceava, pe stadionul unde m-am lansat în fotbalul mare. M-am săturat să stau departe de casă, pentru că de la vârsta de 18 ani numai pe drumuri am fost”, a declarat Daniel Bălan.

Acesta a mai precizat că după încheierea activității competiționale intenționează să îmbrățișeze cariera de antrenor. „Vreau să încep cursurile școlii de antrenori, pentru că m-a atras din totdeauna această meserie. În cariera mea am avut șansa să fiu pregătit de mulți tehnicieni de valoare și am avut grijă să fur de la fiecare câte ceva”, a mărturisit fostul echipier al Forestei.

În prezent în vârstă de 32 de ani, Daniel Bălan și-a început cariera la Bucovina Suceava, evoluând ulterior și pentru formațiile Foresta, Steaua București, FC Vaslui, Omonia Nicosia, FC Argeș, Alki Larnaca, Aris Limassol și Energiya Khabarovsk. În anul 2002 a suferit o accidentare gravă, similară cu aceea care l-a scos din viața sportivă pe olandezul Marco Van Basten. Din cauza acelei leziuni, Bălan a stat departe de terenul de fotbal mai bine de doi ani.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

03 Jul. 2012, 12:32 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă