Daniel Bălan, aproape de FC Botoșani

19 Jan. 2012, 17:07 Bursa transferurilor
Daniel Bălan,** aproape de FC Botoșani

FC Botoșani este pe punctul de a-și asigura serviciile jucătorului Daniel Bălan, fotbalist care în trecut a fost coechipier cu antrenorul secund-jucător al grupării locale Valeriu Bordeanu la Steaua. Fotbalistul, care ultima oară a evoluat la SKA-Energiya Khabarovsk, în Liga a II-a din Rusia este decis să revină în România, să fie mult mai aproape de familia sa, motiv pentru care a intrat în contact cu FC Botoșani.

Oficialii grupării locale au avut ieri o primă rundă de negocieri cu jucătorul în vârstă de 32 de ani. La finalul întrevederii, Cornel Șfaițer, președintele executiv al grupării, a declarat că șansele ca Daniel Bălan să evolueze din retur sub comanda lui Costel Orac sunt foarte mari, jucătorul având termen până astăzi să dea un răspuns.

Fotbalistul, care în carieră a evoluat atât ca fundaș cât și ca mijlocaș de bandă dreapta, a spus că oficialii i-au propus un contract valabil pe o perioadă de un an și jumătate. În cazul în care în cursul zilei de astăzi își va da acordul pentru a evolua din retur sub comanda lui Costel Orac, jucătorul se va alătura lotului în cantonamentul de la Câmpulung Moldovenesc.

Sursa: Monitorul de Botoșani

19 Jan. 2012, 17:07 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă