Dănănae a semnat cu CSU

Dănănae** a semnat cu CSU

Ovidiu Dănănae a semnat astăzi un contract pe trei ani cu CS Universitatea Craiova. Fundașul dreapta va lucra din nou cu Jerry Gane, după ce acesta l-a avut ca elev la FC Universitatea și la CS Turnu Severin.

Originar din Bănie, Dănănae va împlini 29 de ani peste două luni și a evoluat de-a lungul carierei la FCU Craiova, CSM Reșița, Steaua București, Tom Tomsk, CS Turnu Severin, ultima dată activând la echipa cipriotă Apollon Limassol, pentru care a evoluat în 14 partide, fiind integralist în patru jocuri din Europa League.

A debutat la echipa națională în urmă cu 5 ani, într-un meci amical cu Ungaria la care s-a și accidentat grav. Are patru selecții la prima reprezentativă.

Postul de fundaș dreapta a fost unul critic la CSU Craiova în tot sezonul de Liga a II-a, acolo evoluând mai mulți jucători, Cârjă, Kitanovski, Patriche, Ljubinkovic.  

Până acum, CSU i-a achiziționat pe: Mateiu, Avrămia, Herghelegiu, Băluță, Straton, Kay și Nuno Rocha (ultimii doi din Capul Verde).

Azi se reunesc

În altă ordine de idei, jucătorii echipei CS Universitatea se vor reuni astăzi, de la ora 17:00, la stadionul „Ion Oblemenco”, în vederea pregătirii noului sezon competițional. Va fi prima ședință de antrenament sub comanda lui Jerry Gane, noul antrenor.

Marți și miercuri, jucătorii nou-promovatei au programate două ședințe de pregătire, de la orele 10:00 și 17:30, la fel și sâmbătă. Joi și duminică vor efectua un singur antrenament, de la ora 10:00. Vineri se va desfășura vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă din Craiova.

Articol scris de Cosmin STAICU

 

Pe aceeași temă