Daminuță vrea să se întoarcă la Poli: „Este echipa mea de suflet”

04 Jan. 2012, 19:04 Bursa transferurilor
Daminuță vrea să se întoarcă la Poli:** „Este echipa mea de suflet

După Silviu Bălace, Cristian Daminuță este un alt fotbalist care a declarat în această iarnă că ar vrea să se întoarcă la Poli Timișoara. Mijlocașul legitimat momentan la AC Milan a jucat în foarte puține meciuri oficiale în ultimii ani și ar accepta o ofertă din partea lui Poli, însă alb-violeții nu sunt deocamdată interesați de el.

„Tot timpul mi-aș dori ca să revin la Poli, este echipa mea de suflet, aici am debutat în Divizia A, nu e bucurie mai mare decât să joc pentru Poli, fiind bănățean. Acum nu depinde totul de mine, dar din partea mea răspunsul poate fi oricând afirmati. Mai rămâne și răspunsul conducerii”, a spus Daminuță, aflat acum în vacanță, la Timișoara.

Rotariu: „Eu cred în continuare în el”

Șefii lui Poli nu i-au făcut încă o ofertă lui Daminuță, însă antrenorul secund al echipei, Iosif Rotariu, îi poate pune o vorbă bună mijlocașului. „Daminuță e cam dezorientat în ultima perioadă, nu prea știe în ce barcă să se pună. Întotdeauna ia lozul necâștigător. La 16 ani, era căutat de mari echipe din Europa, era o mare speranță a fotbalului românesc, dar nu cred că la 21 de ani un fotbalist poate să-și termine cariera. Are tot viitorul în față, depinde numai și numai de el. Are calități extraordinare, dar probabil că atitudinea lui față de fotbal l-a făcut să piardă acest ritm. Nu e târziu, eu cred în continuare în el, chiar îi doresc să ajungă la prima reprezentativă”, a declarat Rotariu despre Daminuță.

articol scris de Radu Faur

04 Jan. 2012, 19:04 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă