Dâlbea s-a înțeles cu Corona: „Sper să promovăm împreună”

După ce și-a reziliat contractul cu FCM Târgu Mureș, Răzvan Dâlbea n-a stat prea mult pe tușă, mijlocașul ajungând să se pregătească cu liderul seriei a II-a din Liga a II-a, Corona Brașov. Jucătorul încă n-a semnat cu brașovenii, însă cum cele două părți s-au înțeles deja, parafarea contractului rămânând un simplu amănunt.

„Mi-am incheiat socotelile cu FCM Targu Mures si nu vreau sa mai discut despre acest subiect. M-am inteles cu Corona si sper sa promovam impreuna. Cunoasteam o parte din jucatori cu care am fost coleg la Sibiu si acestia mi-au povestit lucruri frumoase despre acest proiect. Am discutat in mare cu conducerea clubului despre ce se doreste si sper sa contribui si eu la reusitele echipei din perioada urmatoare.”, a spus Răzvan Dâlbea pentru site-ul oficial al echipei brașovene.

„Ne-am inteles cu un jucator cu experienta pe care l-am urmarit de ceva vreme. Sunt bucuros si cred ca echipa noastra creste in valoarea odata cu aceasta inregimentare.”, a spus și Liviu Lupu, presedinte ASC Corona Brasov.

In alta ordine de idei, Corona continua seria antrenamentelor la Cheile Gradistei unde se afla in cantonament. Brasovenii vor ramane in cantonament pana vineri dimineata cand se vor deplasa direct la Zarnesti pentru un meci amical cu formatia din localitate.

„Baietii raspund bine acestor sedinte de antrenament solicitante, ma bucur ca au inteles ca este o perioada mai grea dar doar asa vom avea si reusite. Ma bucur ca Dalbea a ajuns la noi, stiu ca la nivel de conducere s-au facut eforturi si vreau sa le multumesc pentru asta.”, spune Dan Bona, antrenorul principal al Coronei.

In perioada 17-26 februarie, Corona va efectua un cantonament de meciuri amicale la Baile Felix.

Foto: asccorona.ro

Pe aceeași temă