Curtean merge la Dinamo! Borcea confirmă transferul

05 Jan. 2012, 20:57 Bursa transferurilor
Curtean merge la Dinamo!** Borcea confirmă transferul

Cristi Borcea vine cu lămuriri, după ce suporterii dinamoviști s-au înfuriat din cauza ratării transferului lui Paul Pârvulescu, care a mers la Steaua. Acționarul „câinilor” dă vina pe ceilalți din conducere, pe care îi acuză de lipsă de strategie.

Borcea dă exemplu perioada în care el s-a ocupat de echipă, timp în care Dinamo a luat 10 trofee și a adus jucători foarte importanți pentru fotbalul românesc. Oficialul grupării din Ștefan cel Mare n-a rămas nici acum cu mâinile în sân, reușind să-i aducă pe Alex Curtean și Sorin Strătilă.

„Tot timpul am fost cu banii. În ultimii 3 ani am declarat că e momentul să mă retrag, dar nici nu pot să asist la așa ceva. Ieri am stat numai pe telefoane și i-am luat pe Curtean și pe Strătilă, pe care și i-au dorit Cornel Dinu și Ciobotariu.

Ne-am acoperit cu Curtean și Strătilă, nu îl mai luăm pe Eric. Acum vor fi 4-5 jucători care vor veni. Acum facem lot. N-am dormit deloc. Pe Victor și Giovani i-am sculat din somn la 7 și ne-am culcat la 7″, a declarat Cristi Borcea la gsptv.

„Curtean ar fi o alegere foarte bună pentru Dinamo, îl putem transfera defitiniv sau împrumut până în vară cu opțiune de cumpărare, dar așa cum am mai spus nu există nicio ofertă concretă”, declara Daniel Stanciu, team-managerul Timișoarei, în urmă cu două zile despre o eventuală trecere a lui Curtean în curtea bucureștenilor.

05 Jan. 2012, 20:57 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă