Curtean este al lui Dinamo! „Mi s-a îndeplinit prima dorință pe acest an”

10 Jan. 2012, 16:50 Bursa transferurilor
Curtean este al lui Dinamo!**

Dinamo a reușit să parafeze un nou transfer în această pauză competițională. Câinii au ajuns la o înțelegere cu FC Timișoara pentru mijlocașul Alexandru Curtean, informație confirmată în exclusivitate pentru ProSport și de patronul bănățenilor, Marian Iancu.

„Am semnat cu Dinamo pentru Curtean. E un transfer defninitiv. Suma e cea pe care am anunțat-o (n.r. 700.000 de euro). Urmează ca jucătorul să facă vizita medicală. Vom primi și 25% dintr-un viitor transfer al său. E maximum ce puteam primi în acest moment”.

Alexandru Curtea a declarat pentru site-ul oficial al FC Dinamo, că transferul la echipa antrenată de Liviu Ciobotariu a fost prima sa dorință pentru acest an și că este fericit că s-a realizat după doar câteva zile.

„Sunt fericit că transferul meu la Dinamo s-a rezolvat. A fost prima dorință pe care mi-am pus-o în acest an și mă bucur că s-a împlinit în câteva zile. Sunt nerăbdător să mă alătur grupului puternic de la Dinamo, să mă integrez cât mai repede și să fac parte din echipa liderului. Îmi doresc enorm să fac performanță la Dinamo, să câștig în acest an primul meu trofeu din carieră”, a declarat Curtean pentru site-ul oficial al lui Dinamo.

Ciobotariu afirmă că Dinamo are nevoie de Curtean

„Este un jucător pe care mi l-am dorit foarte mult, un jucător de care Dinamo are nevoie. Sunt sigur că se va integra foarte repede în grupul nostru pentru că este, repet, un jucător de valoare, obișnuit să lupte pentru câștigarea unui trofeu”, a declarat antrenorul Liviu Ciobotariu pentru www.fcdinamo.ro.

Alexandru Curtean, care urmează să se alăture lotului dinamovist în cantonamentul de la Săftica, va semna un contract valabil până la 30 iunie 2016.

Iancu spune că e aproape înțeles cu Vaslui pentru Goga

„Joi voi negocia personal cu Adrian Porumboiu. Goga a ajuns la un acord pentru un transfer definitiv cu cei de la Vaslui. Eu am mai discutat cu Porumboiu și ne-am pus de acord, însă în privința unui împrumut. Acum vom discuta din nou”, a mai spus Iancu.

10 Jan. 2012, 16:50 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă