Curcă a revenit la Farul!

Curcă** a revenit la Farul!

Fostul căpitan al formației FC Farul Constanța, George Curcă, care își terminase contractul cu gruparea de pe litoral la sfârșitul anului trecut, s-a reîntors la echipă, asta după ce a analizat mai multe variante de a semna cu formații din Liga I.

Portarul în vârstă de 32 de ani a avut oferte de la Gloria Bistrița sau U Cluj, dar nu a fost mulțumit de contractele propuse și a decis să se reîntoarcă la Constanța. El a semnat cu Farul pe un an și jumătate. De altfel, Mirel Bolboașă a decis să se reîntoarcă la FC Viitorul.

Au plecat în Antalya

Astăzi, în jurul prânzului sau după-amiază, lotul FC Farul va pleca în Antalya, unde va efectua al doilea cantonament din această iarnă. Conducătorii clubului constănțean amânaseră plecarea cu câteva zile, luând în calcul și o variantă din Bulgaria, însă au cedat în favoarea ofertei mult mai atractive din Turcia.

„În principiu, vom pleca cu 23 de jucători, dar sper să nu mai apară surprize medicale. La sfârșit, vom trage concluziile, urmează o perioadă încărcată, cu multe jocuri de pregătire, unul la două zile, o deplasare lungă și o întoarcere la mijlocul săptămânii care nu este tocmai potrivită. Sper să gestionăm bine această perioadă. Nu am stabilit încă programul de jocuri amicale, pentru că nu știm exact când vom ajunge. Era în discuție să plecăm mâine (n.r. – astăzi) și să ajungem joi, iar în aceste condiții, prima partidă ar trebui să aibă loc vineri, ca să ne putem încadra în celelalte patru jocuri. Cu siguranță va fi o pregătire benefică pentru echipă. Este nevoie de aceste jocuri, pentru că lotul nostru trebuie omogenizat, sunt 10 jucători nou-veniți. Echipa nu se va omogeniza în câteva jocuri, dar asta nu înseamnă că va fi o scuză pentru următoarele rezultate”, a declarat antrenorul FC Farul, Alin Artimon.

Iată lotul FC Farul pentru acest cantonament: portari – I. Neagu, Curcă; jucători de câmp – Băjan, Birău, Țabără, Buzea, I. Popescu, Bumbac, Drugă, Nițescu, Săceanu, Stavian, S. Popescu, Nicola, Călințaru, I. Constantinescu, Fuchs, Ivanovici, Pîslaru, S. Chițu, Stoianof, Coteanu și Mucsi.

Sursa: Cuget Liber

Pe aceeași temă