Curățenie generală pe acorduri de „Vioară”

Curățenie generală** pe acorduri de

Cel mai prost sezon din istoria Otopeniului în Liga a II-a nu putea să rămână fără consecințe. Primul pas s-a făcut la nivelul băncii tehnice, acolo unde conducerea clubului a optat pentru un antrenor cu referințe excelente și performanțe bune peste tot unde a lucrat. Așa cum Liga2.ro a anunțat de sâmbătă, Viorel Ion este cel care a preluat frâiele Otopeniului pentru noul sezon. Ce vă aducem nou ca informații la nivelul băncii tehnice este componența staffului care îl va ajuta pe „Vioară”. Dacă Silviu Cristescu, fostul principal interimar din finalul campionatului precedent, va continua ca secund la Otopeni, în schimb noutățile importante se numesc secundul Nicu Rotaru, dar și antrenorul de portari Mihai Barbu. Interesant de spus că acesta din urmă a fost principalul Politehnicii Galați în returul ediției trecute a Ligii a III-a.

Ex-căpitanul Manea, cap de listă la plecări!

Reunirea echipei din 6 iulie va aduce schimbări masive la nivel de lot. După o serie de discuții cu noul tehnician al echipei, dar și după o analiză a prestațiilor din sezonul trecut, s-a decis păstrarea doar a unui număr de 10 jucători. Un semn de întrebare mai stă în dreptul portarului Tănase, soarta acestuia urmând a fi decisă în funcție de rezolvarea aducerii unui portar Under 21 valoros la echipă, caz în care Victor va fi împrumutat la o altă echipă. În rest, lista supraviețuitorilor îi cuprinde pe portarul Oltean și pe jucătorii de câmp Mihai Dumitru, Claudiu Dumitrescu, Vătavu, George Ghiță, Lucian Ion, Mugurel Dedu, Ciprian Iliescu, Sorin Pană și Vali Alexandru. Marea surpriză este renunțarea la Florin Manea (32 de ani), unul dintre jucătorii emblemă ai clubului. Se pare că fostul căpitan și om de gol din ultimele sezoane a plătit tribut atât formei mai slabe – ultimul său gol marcat pentru Otopeni datând din noiembrie 2011, dar și problemelor fizice apărute după accidentările suferite.

„După ce Viorel Ion a rupt relația cu Brăila, am luat legătura cu el și am discutat despre venirea lui la Otopeni. Noi l-am dorit mai demult la echipă, dar până acum nu s-a putut. Are un CV bun, este un tip ambițios, cu rezultate bune peste tot unde a fost. După ce ne-am înțeles cu el, am discutat și asupra lotului și am decis să facem o serie de schimbări radicale, mai ales că jucătorii vechi ne-au dezamăgit în raport cu condițiile oferite. Mai mult ca sigur că lotul va fi completat cu 4-5 jucători de la Brăila, restul urmând a fi aduși din alte părți în funcție de necesitățile echipei” Mugur Porumbacu, director general CS Otopeni

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

Pe aceeași temă