Curățenie de iarnă la CS Podari! Vrăjitoarea a renunțat la opt jucători, deocamdată

Curățenie de iarnă la CS Podari!** Vrăjitoarea a renunțat la opt jucători, deocamdată

Parcursul slab din prima parte a campionatului din Liga a III-a, seria a 3-a, i-a determinat pe conducătorii echipei CS Podari să renunțe la un număr important de jucători.

Alex Mirescu, Răzvan Istudor, Silviu Afrem, Fabian Crușoveanu, Adrian Dumitrașcu, Cătălin Țenovici, Giani Stoichițoiu și Sergiu Popescu sunt primii jucători la care CS Podari a renunțat imediat după terminarea partidelor din acest an.

„Jucătorii care au plecat nu s-au pliat pe ceea ce le-am cerut și am renunțat la serviciile lor. Cu siguranță, până va începe returul vor veni alți fotbaliști în locul lor”, a declarat antrenorul principal al echipei CS Podari, Bogdan Vrăjitoarea.

Pe 15 ianuarie va avea loc reunirea lotului, iar pentru retur va exista o amplă campanie de achiziții. „Vă dați seama că va trebui să aducem jucători pe toate posturile. E prematur să vorbim acum de cine va veni. Nu contează numărul. Important este să aibă valoare și să reușim să urcăm în clasament, pentru că nu vrem să ne întoarcem în Liga a IV-a”, a spus „Vrăji”.

Nou-promovată în C, CS Podari a avut un început foarte slab de campionat, după cinci etape având numai eșecuri. Bogdan Vrăjitoarea a reușit să revitalizeze echipa, însă mai este mult de muncă până la evitarea retrogradării. Acesta a explicat motivele care au dus la rezultatele mai slabe din prima parte a sezonului. „Cauzele au fost multiple și de natură sportivă, dar și extrasportivă. Au existat și acte de indisciplină, însă am reușit să le eliminăm. Sunt convins că anul viitor vom avea o altă față”, a punctat Vrăjitoarea.

Bilanțul tehnicianului este unul destul de bun, înregistrând patru victorii, trei rezultate de egalitate și patru eșecuri.

După 15 etape disputate, CS Podari se află pe penultimul loc al clasamentului Ligii a III-a, seria a 3-a, cu 15 puncte, la șase lungimi distanță de locul 6, care ar asigura prezența în play-off.

Sursa: Gazeta de Sud

Pe aceeași temă