Culisele afacerii „Ioniță”: dacă promovează, Rapid va juca gratis pe fostul stadion al Astrei

Autor: Mihai Andries Publicat: 12 Feb. 2014, 18:07 Actualizat: 12 Feb. 2014, 18:08 Bursa transferurilor
Culisele afacerii „Ioniță”:  dacă promovează, Rapid va juca gratis pe fostul stadion al Astrei

Adunarea Creditorilor a aprobat la începutul acestei săptămâni oferta făcută de Astra pentru Alexandru Ioniță II, iar internaționalul de tineret a devenit oficial jucătorul liderului Ligii I.

Pe lângă cei 600.000 de euro oferiți în schimbul jucătorului, Ioan Niculae s-a oferit să le pună la dispoziție gratuit rapidiștilor stadionul „Astra” din cartierul „9 mai” pentru dosarul de licențiere. În acest moment arena din Giulești nu poate găzdui meciuri de Liga I, fiind nevoie de câteva lucrări de modernizare, printre care și montarea instalației de încălzire a gazonului. În sezoanele trecute, rapidiștii au folosit stadionul din Piatra Neamț pentru a primi licența fără probleme.

Tot în contul transferului lui Ioniță, giurgiuvenii le-au pus la dispoziție celor de la Rapid o listă cu mai mulți jucători, din care să-și aleagă trei fotbaliști care să joace până în vară în Giulești.

Revine Pancu în poartă?

Viorel Moldovan a rămas fără portari în Antalya, după ce marți seara s-a accidentat și Virgil Drăghia în meciul amical cu ungurii de la Paks (0-2).


 

Din cauza problemelor financiare, giuleștenii au mers în cantonament doar cu doi portari, Virgil Drăghia și Alexandru Mișa, dar în acest moment ambii sunt accidentați. Astfel, Moldovan se gândește să-l folosească la următorul meci de pregătire pe Daniel Pancu care nu este străin de postul de portar. În perioada când a jucat la Beșiktaș, atacantul rapidist a intrat în poartă la un meci cu Fenerbache, reușind să nu primească gol timp de 14 minute. După prestația pe care a avut-o Pancone în meciul cu Fener, românul a primit și porecla de „Kadikoy Pantera„, după numele stadionului lui Fenerbache din acea perioadă.

Articol scris de Victor STOICESCU

Autor: Mihai Andries Publicat: 12 Feb. 2014, 18:07 Actualizat: 12 Feb. 2014, 18:08 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă