CSMS Iași l-a transferat pe Ionescu de la CS Mioveni și mai vrea jucători de la UTA și Minerul Motru

25 Jun. 2012, 16:41 Bursa transferurilor
CSMS Iași l-a transferat pe Ionescu de la CS Mioveni** și mai vrea jucători de la UTA și Minerul Motru

Fostul atacant al retrogradatei CS Mioveni, Claudiu Ionescu, a ajuns la un acord cu conducerea clubului CSMS Iași și a semnat un contract pe o perioadă de un sezon.

„Ne-am înțeles cu Claudiu Ionescu, el a semnat deja un contract pe o perioadă de un an, cu opțiune din partea clubului de prelungire pe încă un sezon”, a declarat președintele executiv al ieșenilor, Florin Prunea.

Ionescu, care va împlini 28 de ani pe 18 august, a bifat 29 de meciuri în tricoul Mioveniului în sezonul trecut al Ligii I și a marcat un gol. Claudiu Ionescu este al patrulea transfer realizat de CSMS în această vară, după portarul Cătălin Grigore (liber de contract) și mijlocașii Alexandru Ciucur (împrumut un sezon de la Pandurii) și Alex Țigănașu (împrumut un sezon de la Astra Ploiești).

Cu ochii pe Răduca

Aflat în pregătire pentru câteva zile în Copou, atacantul Gheorghe Răduca (22 de ani), de la Minerul Motru, ar putea semna și el cu Iașiul în următoarea perioadă, în cazul în care clubul său va accepta oferta Iașiului.

„Răduca s-a pregătit cu noi înainte de plecarea echipei în Austria, iar antrenorul Ionuț Popa a fost mulțumit de jucător. Am înaintat o ofertă pe adresa clubului din Motru și așteptăm un răspuns”, a spus Prunea.

Nici pista Chindriș (mijlocaș, UTA) nu a fost definitiv închisă, jucătorul putând ajunge în Copou după 30 iunie, dată la care îi va expira contractul cu UTA.

Articol publicat de Narcis POHOAȚĂ‚

25 Jun. 2012, 16:41 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă