CSMS Iași l-a luat pe Vancea! Bădic și-a prelungit contractul

CSMS Iași l-a luat pe Vancea!** Bădic și-a prelungit contractul

Divizionara secundă CSMS Iași continuă să-și întărească lotul, președintele executiv Florin Prunea reușind ieri să obțină semnăturile a doi jucători. Cea mai importantă noutate este înregimentarea atacantului Cosmin Vancea, jucătorul în vârstă de 29 de ani semnând un contract pe o perioadă de două sezoane cu gruparea din Copou.

Vancea a venit la CSMS Iași liber de contract și a jucat ultima dată în Iran, unde a ajuns de la Oțelul Galați, în acest an.

Tot ieri a semnat un nou acord cu Iașiul mijlocașul Narcis Bădic. După mai multe săptămâni de incertitudini și negocieri cu clubul, fotbalistul ieșean a acceptat condițiile puse de către președintele Prunea și și-a prelungit contractul pe încă doi ani.

„Astăzi (n.r. ieri) a semnat pe doi ani cu noi Cosmin Vancea, un atacant care sper să ne ajute în realizarea obiectivului propus, promovarea în Liga I. Și Narcis Bădic a acceptat să-și prelungească angajamentul. El mai avea contract un an și și-a prelungit pe încă doi, astfel că Bădic va fi jucătorul nostru până în 2016. Cu Herghelegiu încă nu ne-am înțeles, vineri voi avea o discuție finală cu el”, a declarat președintele Florin Prunea.

În cazul în care nu va semna prelungirea contractului scadent vara viitoare, Herghelegiu va avea aceeași soartă ca a lui Avrămia, care se pregătește separat și nu va juca la echipa mare în următorul sezon. „Mingea este în terenul celor doi. Dacă vor accepta condițiile noastre vor face parte din lot”, a mai spus Prunea.

În privința portarului francez Niclos, aflat în probe de câteva zile, oficialii ieșeni vor lua o decizie după meciul amical cu FC Vaslui, programat sâmbătă, de la ora 18.00, pe terenul echipei din prima ligă.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Pe aceeași temă