CSMS Iași l-a legitimat pe sârbul Radovic

CSMS Iași** l-a legitimat pe sârbul Radovic

Clubul ieșean CSMS a parafat un nou transfer. Aflat în probe de două săptămâni, fundașul dreapta sârb Aleksandar Radovic a lăsat o bună impresie în meciurile de verificare, iar antrenorul Marius Lăcătuș a solicitat legitimarea jucătorului. Fundașul a semnat un acord pe o perioadă de doi ani și jumătate cu gruparea ieșeană, dar clubul va putea rezilia unilateral contractul după fiecare jumătate de an, în cazul în care Radovic va dezamăgi.

„Cu Radovic ne-am înțeles, iar jucătorul a semnat un contract pe doi ani și jumătate cu noi. El a venit liber de contract și nu a avut pretenții exagerate din punct de vedere financiar”, a declarat președintele executiv Florin Prunea.

În vârstă de 27 de ani, Radovic a evoluat ultima dată la echipa moldoveană FC Tiraspol, iar în cariera sa a mai jucat în România, la Gaz Metan Mediaș.

Radovic este al șaselea transfer perfectat de CSMS Iași în această iarnă, după Gabriel Bosoi (fundaș dreapta, CF Brăila), Clement Pălimaru (atacant, Clinceni), Alessandro Caparco (portar, Tg. Mureș), Florin Plămadă (fundaș central, împrumut de la FC Botoșani), Liviu Mihai (mijlocaș ofensiv, Unirea Slobozia).

Transferul lui Hoxha a căzut

În privința albanezului Hoxha, negocierile au intrat în impas din cauza pretențiilor financiare exagerate ale jucătorului. „Dacă Radovic și reprezentantul său au înțeles politica clubului nostru, nu același lucru s-a întâmplat și în cazul lui Hoxha. Acesta a avut pretenții financiare exagerate și în aceste condiții am încheiat discuțiile cu impresarul său”, a mai spus Prunea.

Altfel, ieșenii vor pleca vineri spre Republica Moldova, unde sâmbătă, de la ora 11.00, vor susține un amical cu FC Tiraspol, ultimul al perioadei de pregătire.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Pe aceeași temă