Cristi Munteanu, primul transfer al verii pentru CSMS: „Abia aștept să revin în Copou. Mi-e dor de suporterii ieșeni”

Autori: Marius ANGHEL, Narcis POHOAȚĂ Publicat: 13 Jun. 2014, 10:57 Actualizat: 13 Jun. 2014, 11:01 Bursa transferurilor
Cristi Munteanu, primul transfer al verii pentru CSMS:  „Abia aștept să revin în Copou. Mi-e dor de suporterii ieșeni”

Retrogradat la finele sezonului trecut cu Săgeata Năvodari, stoperul Cristian Lucian Munteanu va continua să joace în Liga 1 și în sezonul viitor, dar la Iași, unde a mai evoluat în sezoanele 2007-2010. Fundașul central în vârstă de 33 de ani a bătut palma cu președintele executiv ieșean Florin Prunea și va semna un contract pe un sezon cu CSMS, cu opțiune de prelungire.

„Mă bucur că revin la Iași, unde am jucat trei sezoane frumoase în Liga 1 și am obținut rezultate bune. Va fi un sezon foarte greu, vor retrograda șase echipe, dar sper să facem o pregătire foarte bună și să ne menținem în prima ligă. Este important că a rămas Marius Lăcătuș pe bancă, era păcat să plece după ce a muncit pentru a promova echipa. Din actualul lot cunosc mai mulți jucători, iar cu Caparco am fost coleg la Mureș”, a declarat Cristi Munteanu.

Noua achiziție a Iașiului le-a transmis și un mesaj fanilor din Copou: „Abia aștept să mă întorc în Copou, mi-e dor și de suporterii de acolo, care au făcut mereu o atmosferă superbă la meciuri. Și lor cred că le este dor de meciurile primei ligi și cu siguranță vor veni în număr mare la stadion”.

Munteanu a fost adus la Politehnica Iași de fostul antrenor Ionuț Popa, în 2007 și a evoluat în Copou până în 2010, când echipa a retrogradat. De atunci, Munteanu a mai jucat un an la Mureș, doi ani la FC Brașov și în ultimul sezon la Săgeata Năvodari.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Autori: Marius ANGHEL, Narcis POHOAȚĂ Publicat: 13 Jun. 2014, 10:57 Actualizat: 13 Jun. 2014, 11:01 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă