Cotigă și Panait au ales Viitorul

19 Oct. 2011, 13:59 Bursa transferurilor
Cotigă și Panait** au ales Viitorul

După un calvar de câteva luni, fundașul George Cotigă și mijlocașul Andrei Panait au încheiat conturile cu FC Argeș. Cei doi jucători, care nu au mai intrat în vederile antre­no­ru­lui Viorel Dumi­trescu, după ce în vară au refuzat pre­lun­gi­rea con­tractelor cu gruparea alb-violetă, au fost cumpă­rați de Dani Coman.

Cotigă și Panait au mari șanse de a e­volua din iarnă la o grupare de Liga a II-a, care are pretenții de promovare. Foștii alb-violeți se află de câteva zile la Viitorul Con­stanța, echipă patronată de Gheorghe Hagi, care îi dorește în lot.

„Acum o lună, am încheiat definitiv conturile cu FC Ar­geș, după ce am fost cumpărați de Școala de Fotbal Dani Coman. În schimbul unei su­me de bani, Dani Coman a reușit să re­zol­ve situația noastră. Noi mai aveam con­tract cu cei de la FC Argeș pe încă doi ani. Am făcut antrenamente cu Mihai Ia­novschi și am jucat șase etape la Divizia D, pentru a avea meciuri în picioare. La FC Argeș nu mai avea niciun rost să stăm, după ce am fost trecuți pe linie moar­tă și fuseserăm trimiși să ne pre­gă­tim cu juniorii.

Suntem bucuroși că am scă­pat de cei de la FC Argeș, pentru că viito­rul nostru nu mai era acolo. Ne pare rău că nu am putut lucra cu Viorel Dumitrescu, care a știut să redreseze situația. Nu le port pică foștilor colegi, pentru că fiecare trebuie să-și vadă de drumul lui în viață.

Cei de la Viitorul Constanța ne doreau de mai mult timp, dar noi eram în urmă cu pre­­gătirea fizică. Acum ne-am pus la punct și sper să confirmăm așteptările. La Viitorul Constanța sunt condiții pentru per­formanță, dar și pre­siu­nea este mai mare, pentru că au o­bi­ec­tiv pro­mo­­varea. Este mult mai bine de­cât la FC Argeș, din toate punctele de vedere. Oamenii sunt serioși. Îți oferă tot ce le ceri, dar au și pretenții de la tine”, a spus Cotigă.

Sursa: Curierul Zilei

19 Oct. 2011, 13:59 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă