Costin Gheorghe a semnat cu FC Clinceni. „Este unul dintre pariurile noastre pentru acest retur”

Costin Gheorghe a semnat cu FC Clinceni.**

După Carlos Cherteș (16 ani, împrumut de la ASA Târgu Mureș), Florin Ștefan (19 ani, ex Inter Olt Slatina) și Gabriel Peruchi da Costa (19 ani, ex Gremio Deportivo Prudente), FC Academica Clinceni a mai bifat astăzi un transfer. Ilfovenii au semnat cu Costin Gheorghe (27 ani), fostul jucător al echipelor Sportul Studențesc și Gaz Metan Mediaș.

Atacantul de 27 de ani era liber de contract după ce la finalul anului trecut a fost pus pe liber de Gaz Metan Mediaș, club pentru care în acest sezon a evoluat doar în două meciuri. Costin Gheorghe, originar chiar din Clinceni, speră ca transferul la echipa ilfoveană să fie o rampă de relansare către Liga 1.

„Costin Gheorghe vine să completeze o poziție pe care noi am considerat-o deficitară, aceea de mijlocaș dreapta. E un jucător cu reale calități, sunt convins că va fi un real câștig pentru noi. Este unul dintre pariurile noastre pentru acest retur. Fiind și localnic, va avea o ambiție în plus să lupte pentru îndeplinirea obiectivului”, a comentat, pentru pagina de facebook a clubului, managerul general al FC Clinceni, Bogdan Apostu.

Portarul american McGovern, fundașul stânga Bălan (ex Popești-Leordeni), mijlocașul Groza (ex Viitorul Mihai Georgescu Cluj) sunt alți jucători care au început pregătirea cu echipa ilfoveană și în privința cărora conducerea trebuie să ia o decizie.
 

Pe aceeași temă