Costel Roșu a revenit după cinci ani la CF Brăila: „Am ales cu inima”

Costel Roșu a revenit după cinci ani la CF Brăila:**

* Mijlocașul, care duminică va împlini 29 de ani, a efectuat ieri primul antrenament sub comanda lui Pânzaru.
* CF Brăila va disputa ultimul amical la Unirea Slobozia.

La antrenamentul de joi dimineață al brăilenilor a participat și Costel Roșu, un mijlocaș ofensiv, care duminică va împlini 29 de ani. Fotbalistul a fost descoperit de Dumitru Bulancea, iar prima sa echipă la care a evoluat a fost Petrolul Ianca. Roșu a trecut apoi la Dacia Unirea și ulterior pe la CF Brăila. În ianuarie 2009, Costel Roșu s-a despărțit de gruparea brăileană și a plecat la Slobozia. Acum a revenit la Brăila și reprezintă soluții pentru Alin Pânzaru, atât ca jucător de bandă, pentru că lovește foarte bine mingea cu ambele picioare, dar și pentru faza de atac.

„Am avut și alte oferte, dar am ales cu inima, mi-am dorit să mă întorc acasă, la Brăila. Cu o mai mare experiență acumulată vreau să pun și eu umărul la realizarea obiectivului pe care echipa fanion a orașului și l-a propus, accederea la turneul play off”, a declarat Costel Roșu.

Și antrenorul Alin Pânzaru vede benefic acest transfer. „Până la vară cel puțin, Costel Roșu va fi jucătorul echipei CF Brăila. El poate juca pe ambele flancuri în apărare. Prin cooptarea lui se va crea concurență pe posturi și în linia mediană, benefică echipei. Sper ca până la startul sezonului de primăvară să putem aduce și un atacant”, a declarat Alin Pânzaru la finalul antrenamentului.

Joi, fotbaliștii brăileni s-au pregătit la balon, iar astăzi ei vor merge la Stadionul Municipal pentru o pregătire specifică la sala de forță.

Conform planificării inițiale, sâmbătă dimineață CF Brăila trebuia să dispute un meci amical pe Municipal cu Unirea Slobozia. Dar cum suprafața de joc de pe stadionul din Brăila nu este practicabilă, iar în oraș nu sunt alte soluții, partida va avea loc la Slobozia.

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

Pe aceeași temă