Corona și-a asigurat serviciile a doi noi jucători! Transferul lui Forika a intrat în impas

11 Jul. 2012, 17:43 Bursa transferurilor
Corona și-a asigurat serviciile a doi noi jucători!** Transferul lui Forika a intrat în impas

Nou-promovata Corona Brașov continuă campania de transferuri. După ce l-a achiziționat pe Florin Stângă, conducerea brașoveană a reușit să îmbogățească lotul echipei cu încă două nume noi. Astfel, au semnat cu Corona Sorin Marin, fost la Unirea Tărlungeni, și Răzvan Damian (foto), ultima dată la Callatis Mangalia.

Cu toate că n-au transferat mulți jucători în această vară, preferând să meargă pe grupul format în Liga a III-a, antrenorii Coronei consideră că orice jucător nou poate ajuta echipa. Pe lista de așteptare a Coronei Brașov era și fundașul Forika, fost la Voința Sibiu, însă acesta a întârziat mult formularea unui răspuns, astfel că transferul său a intratîn impas.

Pe lângă cele două transferuri, site-ul oficial al Coronei mai informează că echipa brașoveană va susține la finalul acestei săptămâni și primul meci amical al sezonului precompetițional, urmând să întâlnească Dinamo II București, echipă care va veni în cantonament pe meleagurile brașovene. Partida se va disputa sâmbătă, însă locația nu a fost încă stabilită. După acest amical, fotbaliștii Coronei vor pleca, în perioada 17-28 iulie, într-un cantonamentul centralizat la Târlungeni.

11 Jul. 2012, 17:43 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă