Corona este în vacanță, dar s-a umblat la lot

24 Dec. 2011, 10:49 Bursa transferurilor
Corona este în vacanță,** dar s-a umblat la lot

Campionatul ligii a III-a la fotbal și-a încheiat turul cu ceva timp în urmă, echipele se află în vacanță, dar conducerile administrative nu pierd timpul și se orientează vizând unele restructurări ale loturilor.

Din discuția cu antrenorul Dan Bona a reieșit că formația Corona, lidera seriei a VI-a a ligi a treia, se află într-o binemeritată vacanță: „Echipa este în vacanță, meritată după opinia noastră pentru faptul că a avut un tur de campionat cu rezultate deosebite fapt care a dus la ocuparea primului loc. Jucătorii au liber până pe 11 ianuarie când reunirea se va face la sediu iar timp de 20 de zile se va lucra la stadionul propriu pentru readaptare la efort, se va efectua vizita medicală. Din 31 Ianuarie și până pe 11 februarie vom efectua un cantonament la Covasna, la hotelul Bradu, unde accentul se va pune pe pregătirea fizică. De pregătirile pe care le vom face în această perioadă de iarnă va depinde comportarea pe care va trebui s-o avem în retur, un retur care se anunță unul deosebit de inportant pentru noi,pentru a ne păstra prima poziție. Conducerea clubului a făcut o analiză a evoluției echipei și a hotărât ca în această perioadă să se renunțe la 7 jucători care fie că au evoluat mai puțin , fie că nu au corespuns cerințelor echipei, fiind puși pe lista de transfer: Alexandru Târziu, Dragoș Sfrijan, Stelian Ianc, George Toma, Marius Onofrei, Adrian Popa, Bodan Costea. În prezent suntem în tratative cu o serie de jucători pentru posturile pe care le considerăm că vor trebui întărite și după ce vom avea semnătura acestora le vom comunica. Cert este un lucru. Ceace ne-am obșligat la începutul campionatului de a termina pe primul loc și de a promova în liga a II-a,vom pune cu siguranță în aplicare”.

La cealaltă formație brașoveană din liga a III-a, Unirea Tărlungeni, nu vor avea loc modificări spectaculoase. Se vor face unele implanturi cu jucători valoroși. Nu se va merge pe cantitate, ci pe calitate.

„Nu avem încă nimic sigur până în acest moment, iar atunci când se vor relua pregătirile din Ianuarie sperăm să-i avem la lot”, a spus antrenorul George Balint.

sursa: Bună Ziua Brașov
foto de Mihai Andrieș

24 Dec. 2011, 10:49 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă