Corona atacă promovarea într-un nou echipament! Brașovenii și-au prezentat și noile achiziții

Cu cateva ore inainte de plecarea in primul cantonament din aceasta pauza competitionala, conducerea clubului ASC Corona Brasov s-a intalnit ieri cu mass-media pentru a le aduce la cunostinta ultimele noutati din cadrul sectiei de fotbal.

Astfel, presedintele clubului Liviu Lupu a vorbit despre viitorul sectiei de fotbal, unde echipa de seniori are un nou staff tehnic, si a prezentat noul proiect al centrului de copii si juniori care se va numi „Corona-Tampa”, directorul sportiv Andras Szakal a vorbit despre transferurile din aceasta iarna, iar antrenorul principal Dan Bona a prezentat structura programului de pregatire. De asemenea, presedintele Liviu Lupu a prezentat noul sponsor tehnic al echipei de fotbal din acest retur.

 „Ne propunem sa adunam in continuare cat mai multe puncte si la jumatatea acestui retur vom anunta exact care sunt intentiile noastre. Normal ca daca vom fi tot acolo sus nu ne vom da la o parte de la promovarea in prima liga. Am dorit o dinamizare la nivelul bancii tehnice si l-am adus ca antrenor secund pe Nicu Vaduva care nu a mai lucrat pana acum la seniori dar este un antrenor de copii si juniori foarte cunoscut si sunt convins ca va face o treaba buna cu Dan Bona. L-am adus in staff si pe fostul portar Radu Turdean care se va ocupa si de pregatirea portarilor. Asa cum am spus cand am fost investit in aceasta functie, am inceput sa acordam o atentie deosebita centrului de copii si juniori unde impreuna cu ACS Tampa vom pune bazele unor grupe de copii despre care sa se vorbeasca mult in lumea fotbalului dar si care sa produca fotbalisti de valoare.” – Liviu Lupu – presedinte ASC Corona 2010 Brasov

2 au plecat, alți 2 au venit

La capitolul transferuri, liderul seriei Vest din Liga 2 i-a adus in aceasta iarna pe Florin Manea de la CS Otopeni si pe Mihai Burlacu de la Vointa Sibiu. Cei 2 sunt brasoveni la origine si maresc la 19 numarul brasovenilor din lotul Coronei.

„L-am pierdut pe Stere care a fost un jucator important si pe Postolache l-am imprumutat la Tarlungeni. Eu zic ca stam bine la achizitii si cu aceasta echipa ne putem bate la locurile fruntase.” – Szakal Andras – director sportiv ASC Corona Brasov

Coman este noul căpitan

Principalul Dan Bona a dorit sa multumeasca fostilor secunzi Vasile Gherghe si Marian Mauta si s-a declarat multumit de lotul pe care-l are la dispozitie: „Sunt multumit de lot dar este posibil sa mai aducem cel putin un jucator de valoare. Ne asteapta un retur greu si pentru asta plecam azi intr-un prim cantonament unde ne vom pregati bine ca sa abordam cum se cuvine returul. Sunt convins ca vom pune probleme fiecarui adversar din retur.” – Dan Bona – antrenor principal ASC Corona Brasov

Echipament ca Lazio!

Incepand din acest retur, Corona are si un sponsor tehnic. Este vorba de firma italiana „Blasusport” care de curand a intrat si pe piata romaneasca.

„Vrem sa multumim clubului Corona ca ne-a ales ca partener. Vom oferi jucatorilor si stafului toate materialele sportive de care au nevoie si normal ca ne gandim si la suporteri pentru care vom pregati produse identice cu ale jucatorilor primei echipe. Firma noastra este la inceput in Romania si de asta am dorit sa incepem din Liga B si sa mergem impreuna in prima divizie.” – Davide Zapavigna – sponsor tehnic ASC Corona Brasov

Astfel, echipamentul de baza al brasovenilor va fi de culoarea „celeste” la fel cum are si Lazio. Echipamentul de rezerva va fi cu tricou galben si sort albastru. Pe langa echipamentele de joc, jucatorii si staff-ul tehnic au primit si echipamente de antrenament si de prezentare pentru ca un lider sa arate cum se cuvine.

Pana la finalul lunii februarie, Blasusport va deschide si un magazin in Brasov cu articole ale clubului ASC Corona.

Un centru de copii și juniori puternic

Șeful centrului de copii și juniori, Adrian Hârlab a prezentat componența staff-ului tehnic al Centrului care este format din Vasile Gherghe, Marian Măuță, Călin Moldovan, Cristi Coteanu, Ciprian Anghel, Florin Nistoroschi și Aurel Lie. „Sunt toate condițiile pentru a scoate elemente de mare valoare. Primul a și apărut în decembrie când echipa de la grupa 2004 a lui Florin Nistoroschi a ocupat locul III pe țară”.

Se vor pregăti la Cheile Grădiștei

Conducerea clubului a stabilit lotul cu care va aborda returul de campionat, lot care face deplasarea la Cheile Grădistei, în vederea cantonamentului montan: Traian Marc, Alexandru Târziu, Rareș Forika, Marius Martac, Răzvan Damian, Vlad Munteanu, Florin Stângă, Victor Avram,Marius Ene,Ionuț Chirciu,Sorin Marin,Marius Pastor, Ioan Coman,George Ștefan, Radu Leonte, Bogdan Marinescu, Cristian Marcăș, Horia Popa, George Mădulărea, Marius Burlacu, Florin Manea.

Dupa toate aceste prezentari, echipa a plecat spre „Cheile Gradistei” pentru un cantonament pana in data de 8 februarie, iar la finalul lunii februarie se va mai pleca intr-un cantonament doar pentru jocuri amicale.

Foto: Corona Brașov

Pe aceeași temă