Copil s-a antrenat cu UTA, dar…

13 Dec. 2011, 09:05 Bursa transferurilor
Copil s-a antrenat cu UTA,** dar...

Văzut în urmă cu câțiva ani ca urmaș al lui Gheorghe Hagi, Dumitru Copil a evoluat pe o pantă descendentă. După o jumătate de sezon petrecută la UTA, cu apariții sporadice, a urmat episodul FC Bihor unde, de asemenea, mijlocașul arădean a evoluat prea puțin.

În ultima perioadă Mitruț a jucat la Gloria Arad, fără a ieși prea mult în evidență. De la finalul lunii octombrie, Copil este liber de contract, după ce înțelegerea sa cu cel mai vechi club de fotbal din Arad a expirat. Timp de trei săptămâni, mijlocașul ofensiv a participat la antrenamentele UTA-ei, însă o accidentare l-a scos din circuit până la începutul anului viitor.

„După Sărbătorile de iarnă voi știi exact cu cine voi începe pregătirea. M-am antrenat alături de UTA, dar nu mi s-a comunicat nimic, dacă sunt dorit sau nu. Nu știu nimic concret, pentru că nu am nicio ofertă clară. Domnul Meszar e cel care se ocupă de acest aspect, dar mai mult ca sigur totul se va clarifica la începutul anului viitor”, ne-a declarat Dumitru Copil.

sursa: Sport Arad

13 Dec. 2011, 09:05 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă