Copil, primul transfer al Șoimilor

Copil,** primul transfer al Șoimilor

Îndepărtat de marile promisiuni create în jurul lui pe când era junior, Dumitru Copil are șansa relansării carierei. Unul din cei mai tehnici fotbaliști apăruți în ultimii ani în fotbalul arădean a semnat cu Șoimii Pâncota, singura echipă arădeană din competițiile organizate de FRF care se poate lăuda cu o organizare bună în aceste vremuri.

„A semnat astăzi, la prânz. Eu zic că va da randament, am mare încredere în el”, a mărturisit Pavel Piroș, președintele Șoimilor.

Dumitru Copil a crescut la Atletico Arad, iar la 16 ani era protagonistul unei mișcări de senzație, devenind atunci jucătorul scoțienilor de la Hearts of Midlothian. Arădeanul nu s-a adaptat acolo, iar de-atunci cariera lui a cunoscut un drum descendent. Răscumpărat de Sandu Ion, a fost împrumutat, pe rând, la UTA sau FC Bihor, însă fără a se realiza pe măsura uriașului talent. În prima parte a sezonului a fost jucătorului Jiului Petroșani, de care s-a despărțit de ceva timp.

La Pâncota se vorbește serios cu privire la achiziții: „Suntem în tratative avansate și probabil pe miercuri semnăm cu un jucător de la FC Bihor. Mai discutăm cu încă doi jucători, unul de liga I și unul de liga II, trecut și el pe prima scenă”, a completat Piroș.

Se cunosc deja și primele nume care se vor despărți de trupa Șoimilor. „I s-a găsit o echipă de ligă inferioară în Germania lui Dacian Cozea și vor mai pleca Ruja Cosmin și Claudiu Borteș. Semne de întrebare mai sunt la Florin Rus, care nu a prea confirmat”, a încheiat președintele Șoimilor.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă