Concordia i-a luat golgheterul lui FC Zalău

21 Jun. 2012, 15:13 Bursa transferurilor
Concordia** i-a luat golgheterul lui FC Zalău

Golgeterul lui FC Zalău în sezonul recent încheiat, Andrei Bălan, se află de câteva zile în pregătiri tocmai cu o echipă din Liga I. Revelația returului din sezonul trecut, Concordia Chiajna l-a luat în pregătiri pe atacantul lui FC Zalău.

Jucătorul Zalăului care se află la final de contract cu gruparea condusă de Ioan Morar ar putea face un pas mare în cariera sa, el fiind deja în cantonament cu Concordia. Fostul tehnician al Stelei, Ilie Stan, este cel care s-a interesat de atacantul echipei din Liga 3, tocmai de la Vasile Jula, cu care păstrează legătura de pe vremea când cei doi evoluau pe prima scenă a fotbalului românesc.

Concordia Chiajna se află deja în cantonament la Poiana Brașov, unde Ilie Stan a pregătit chiar și trei ședințe de pregătire pe zi. Formația de lângă București a adus în pregătire mai mulți jucători tineri de mare perspectivă, printre care se află și atacantul lui FC Zalău.

În cursul zilei de ieri, fotbaliștii lui Stan au susținut testele fizice pe Stadionul „Olimpic” din Poiana Brașov, teste pe care le-a trecut cu brio și Andrei Bălan.

Vezi pe Sportul Sălăjean ce i-a spus Ilie Stan lui Jula despre tânărul atacant

21 Jun. 2012, 15:13 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă