Codrea, transferat la Iași

17 Feb. 2012, 12:54 Bursa transferurilor
Codrea,** transferat la Iași

Millenium Giarmata a reușit să mai transfere un jucător în Liga a II-a, mijlocașul George Codrea ajungând sub comanda lui Ionuț Popa la urmașa lui Poli Iași.

Millenium l-a dat în 2011 pe Blănaru la Luceafărul iar acum pe G. Codrea la Iași în Liga a II-a. „Mă bucur că în fiecare an promovăm jucători. El a plecat de la începutul pregătirilor fiind dorit de Ionuț Popa la Iași”, ne-a spus Călin Cojocaru, tehnicianul Giarmatei. Acesta s-a despărțit în această iarnă și de Victor Ursachi, jucător care are șanse să ajungă în pregătiri la Dinamo II.

Codrea (20 de ani) s-a născut în Australia și a fost junior la Poli, mijlocașul central a ajuns la Giarmata în 2010 după ce s-a aflat în pregătire și cu Fortuna Covaci.

Probleme hibernale

Ocupanta locului 5 în C5 a avut probleme, ca de altfel majoritatea echipelor din zonă, în a susține jocuri de pregătire în această perioadă. Millenium și-a anulat amicalul de marți cu CSM Lugoj și speră că va putea juca sâmbătă cu CFR Timișoara sau chiar să participe la un triunghiular împreună cu feroviarii și CS Ghiroda.

„Nu aș amâna returul, e și așa prea mare pauza. Dacă se joacă în Liga I pe 2-3 martie, nu văd de ce nu am putea și noi să curățăm zăpada, și așa doar câteva stadioane de pe prima scenă au terenuri cu încălzire”, a conchis Cojocaru, referitor la o posibilă amânare a returului.

Sursa: Banat Sport

17 Feb. 2012, 12:54 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă