Cinci jucători noi participă la antrenamentele „marinarilor”

Cinci jucători noi** participă la antrenamentele

La antrenamentul echipei FC Farul de luni au participal cinci jucători noi. Este vorba de doi portari, Vlad Neagu și Laurențiu Marin, de un stoper, Scarlat, de un alt fundaș, Boldea (de la FC Hunedoara) și de vârful Marius Ion.

Vlad Neagu își încheiase la finele campionatului trecut contractul cu Farul, iar acum cele două părți discută încheierea unei noi înțelegeri. Laurențiu Marin este fostul goalkeeper al lui Callatis Mangalia, Scarlat a jucat la Delta Tulcea și Gloria Buzău, iar Marius Ion a evoluat ultima dată la FC Olt Slatina, dar e un jucător crescut de FC Argeș.

Prin venirea lui Neagu și a lui Marin, în momentul de față, Farul are în lot patru jucători pe acest post, ceilalți doi fiind Puia și juniorul din propria pepinieră Mihai Popa.

Astăzi, președintele clubului, Auraș Brașoveanu, va discuta din nou cu mijlocașul Dan Ochia, sperând să-l convingă pe fotbalistul de 33 de ani să semneze cu Farul.

Mâine, „marinarii” au programat un joc în familie, între componenții lotului, iar sâmbătă vor juca împotriva unei echipe proprii de juniori.

„Am renunțat la ideea de a avea ca adversare două formații de Liga a IV-a. Acestea încă n-au început pregătirea, iar testele cu ele n-ar fi avut nicio relevanță pentru noi. Așa, jucând cu juniorii, împușcăm doi iepuri dintr-un foc: avem un meci bun și îi vedem la lucru și pe puști”, a spus Auraș Brașoveanu.

Sursa: Ziua de Constanța

Pe aceeași temă