Chindriș n-a fost păstrat la Iași și revine la Arad, Mara așteaptă progresele

09 Jul. 2012, 19:24 Bursa transferurilor
Chindriș n-a fost păstrat la Iași și revine la Arad,** Mara așteaptă progresele

UTA își mai ia înapoi unul dintre fotbaliștii sezonului trecut. Marius Chindriș nu l-a convins pe Ionuț Popa și, la revenirea celor de la CSMS Iași din cantonamentul din Austria, a fost anunțat că nu intră în planul moldovenilor. Mijlocașul de 22 de ani este considerat prea crud pentru Liga 1 de „Mister”, iar cum „Bătrâna Doamnă” a rămas mereu pe recepție, se așteaptă semnătura fotbalistului. Cel mai probabil, acesta își va prelungi cu un an șederea în Calea Aurel Vliacu, perioada fiind agreată și de Atletico Arad, club de care fotbalistul aparține de la 1 iulie. Chindriș a participat la antrenamentele de luni ale „textiliștilor”, de acum având-l ca și concurent pe postul de „închizător” pe experimentatul Radu Mărginean.

Dacă mutarea se va realiza, rămâne de văzut care va fi soarta lui Alin Pavel. Arădeanul, fost căpitan la FC Olt, este și el de meserie mijlocaș defensiv, însă poate evolua la fel de bine și în centrul defensivei.

Mara vrea să vadă cu ochii lui progresele de la UTA

Amadio și Chindriș sunt doi dintre utiștii care-și încheiau treaba la echipa fanion a Aradului pe 30 iunie, și, cel mai probabil, vor accepta să mai joace în „alb-roșu” și în noua stagiune. Bogdan Mara, cel mai important nume al „Bătrânei Doamne” în returul campionatului trecut, se lasă încă așteptat la Arad, dar asta nu înseamnă că drumurile celor două părți se vor intersecta din nou.

De fapt, cel care a purtat banderola de căpitan al UTA-ei în campania de primăvară spune că va veni la Arad în această săptămână, pentru a se convinge că lucrurile merg în direcția bună. „Am discutat doar telefonic cu președintele și antrenorul clubului, vreau să vorbim și față în față. Aștept să primesc și acele garanții că echipa se va putea bate la promovare, căci, așa cum am spus, altceva nu mă motivează să mai joc fotbal. Sezonul trecut, nu am jucat pentru bani la UTA, cum nu pun condiții la contract nici acum. Îmi schimb, am nevoie să știu că vom putea spera la ocuparea unui loc promovabil”, ne-a mărturisit Mara.

Rămâne de văzut, însă, dacă experimentatul atacant va veni până la finalul săptămânii la Arad și asta pentru că nu ar putea avea întrevederea dorită cu Giovanni Catanzariti, din moment ce acesta se află în concediu în Italia până sâmbătă sau duminică.

Sursa: Sport Arad

09 Jul. 2012, 19:24 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă