Chindia e interesată de achiziții tinere. Doi portari Under 21 vor fi testați de Croitoru

Chindia e interesată de achiziții tinere.** Doi portari Under 21 vor fi testați de Croitoru

Începând cu această săptămână, Nicolae Croitoru are încă doi tineri jucători în probe la Chindia. Gruparea târgovișteană vrea ca în această iarnă să bifeze mai multe achiziții care să nu depășească vârsta de 21 de ani, astfel urmând a avea în 2017 mai multe variante pentru a acoperi cele trei posturi obligatorii de jucători Under 21 la meciurile din Liga 2.

Pe lângă fundașii Denis Dumitrașcu (21 ani, ex CSM Râmnicu Vâlcea) și Claudiu Săftescu (21 ani, ex FC Brașov) și mijlocașul Robert Bloțu (19 ani, ACS Șirineasa), staff-ul tehnic al Chindiei îi testează în această perioadă și pe portarii Cătălin Căbuz (20 ani, ex CSM Râmnicu Vâlcea) și Iulian Manea (20 ani, ex SC Popești Leordeni).

Căbuz fusese împrumutat la Vâlcea de la FC Viitorul, în timp ce Manea a mai evoluat pentru Rapid București, echipă pentru care chiar a debutat în Liga 2, în două meciuri din sezonul 2015-2016.

Toți acești tineri jucători nou prezenți în locul Chindiei vor fi testați cu ocazia amicalului programat joi, 26 ianuarie, pe stadionul Pompieri din Moreni, cu Flacăra.

Chindia îi are în lot și pe portarii Mihai Aioani (17 ani) și Teodor Meilă (23 ani).

Pe aceeași temă