CFR le-a propus arădenilor doi jucători, unul e correan

24 May. 2012, 14:14 Bursa transferurilor
CFR le-a propus arădenilor doi jucători,** unul e correan

După Batin, Digbeu și Amadio, CFR Cluj ar mai putea „plasa” doi fotbaliști la echipa fanion a Aradului, mulțumită de această colaborare. Fiindcă intenționează să pună lacăt pe echipa „satelit”, noua campioană a României i-a propus UTA-ei doi fotbaliști la care ține mult. Este vorba despre sud-correanul Kim Byung-Oh și atacantul Tudor Mândrușcă.

Asiaticul are 22 de ani și evoluează pe ambele benzi ale liniei de mijloc. „Are calități extraordinare, un bun jucător de bandă. Excelează la viteză, în CV scrie că scoate 11, 3 la suta de metri”, l-a descris Alin Minteuan, antrenorul lui CFR II după un amical câștigat în iarnă de echipa sa în fața primei „garnituri” chiar cu o reușită a lui Kim. Acesta ar putea fi al doilea sud-correan din istoria „alb-roșiilor”, după Lee, care a apărat culorile UTA-ei în sezonul 2008-2009.

Masivul atacant Tudor Mândrușcă (22 ani, 1,90 metri) este un produs al Școlii de Fotbal „Zoltan Ivansuc” și a fost transferat la FC Vaslui în 2007. Antrenorul de atunci al moldovenilor, Dorinel Munteanu, îl considera unul dintre cei mai promițători jucători ai generației sale. „Vârful” de careu n-a reușit însă să se adapteze la Vaslui, pe care a părăsit-o după un an.

Giovanni Catanzariti recunoșate că cei doi fotbaliști i-au fost oferiți „Bătrânei Doamne”, însă nu s-a luat o decizie în privința lor. „Antrenorul Adrian Falub dorește să-i vadă mai întâi la lucru pe cei, mai întâi pe DVD-uri și apoi, dacă e cazul, îi vom chema la Arad. Nu cred că vom face achiziții înainte de finalul sezonului”, a precizat președintele grupării „textiliste”.

Sursa: Sport Arad

24 May. 2012, 14:14 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă