CF Brăila și-a definitivat lotul! Pânzaru are 13 jucători noi

28 Aug. 2012, 16:49 Bursa transferurilor
CF Brăila și-a definitivat lotul!** Pânzaru are 13 jucători noi

Cu doar câteva zile rămase înainte de startul noii ediții de campionat a ligii a doua, echipa de fotbal CF Brăila a reușit să-și definitiveze lotul de jucători cu care va aborda startul în noul sezon competițional al ligii secunde, care va debuta sâmbătă 1 septembrie.

Alin Pânzaru, antrenorul principal al brăilenilor a avut în probe în această vară o sumedenie de jucători care au venit în teste la gruparea de la Dunăre, dar în cele din urmă s-a decis numai asupra a 13 noi achiziții care vor îmbrăca tricoul echipei brăilene în sezonul fotbalistic care va urma. Au fost transferați, cu acte în regulă portarii Bunduc și Mitrea, fundașii Spiridon, Rădoi, și Sânmărtean, mijlocașii Frunză, Ochia, Visar (FOTO), Ciocâlteu, Colilie și M. Gheorghe, dar și atacanții Bălțoi și Rusu.

Cu excepția celor enumerați în rândurile de mai sus, din lotul CF Brăila mai fac parte: Leu (portar), Bosoi, Ivan, Ignat, și Necoară (fundași), Voicu, Pungă, Pușcașu, Prodan, și Ndigwe (mijlocași), Dima și Câmpeanu (atacanți).

Tânărul antrenor al brăilenilor, Alin Pânzaru, ne-a declarat: „Am definitivat lotul celor 25 de jucători cu care vom aborda noul sezon competițional, cu precizarea că pe Necoară și Ndigwe nu-i putem folosi deocamdată deoarece sunt accidentați. Sper să debutăm cu o victorie în meciul de cupă de la Viitorul Axintele, și vrem să pregătim cât mai bine partida de debut din campionat, cea de la Chindia Târgoviște de sâmbătă, 1 septembrie! Nu de alta, dar jucătorii s-au săturat de atâtea antrenamente, și abia așteaptă să înceapă partidele oficiale”– a precizat antrenorul celor de la CF Brăila.

În ceea ce privește funcția de președinte la clubul brăilean, aceasta este ocupată tot de Adelin Soare, care, după ce inițial și-a dat demisia din funcția de conducere de la club, a renunțat la aceasta și tot el a rămas conducătorul grupării de la Dunăre. Deocamdată, obiectivul CF-ului din Brăila este o clasare cât mai bună în viitoarea ediție de campionat a ligii secunde, și implicit rămânerea in divizie!

Articol scris de Marcel Sânpetru

28 Aug. 2012, 16:49 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă