Cetatea Suceava i-a ratat pe Andronic și Pălimaru

27 Jul. 2009, 16:39 Bursa transferurilor
Cetatea Suceava i-a ratat pe Andronic și Pălimaru

 

Antrenorul Ioan Radu a dezvăluit astăzi că fotbalilștii Dorian Andronic (FC Vaslui) și Clement Pălimaru (Poli Iași) au puține șanse să mai ajungă pe Areni. „Din câte am fost eu informat, Andronic și Pălimaru vor rămâne să joace pentru echipele de care aparțin”, a declarat tehnicianul sucevean.

 

În afară de Hapiuc (Aerostar Bacău) și Lipovanu (Willy Bacău), care au debutat deja în tricoul Cetății, la antrenamentul de azi dimineață al grupării sucevene au participat încă doi jucători noi. Este vorba de Cososchi (foto), o mai veche cunoștință a iubitorilor de fotbal suceveni și de un alt ieșean de la Poli II, Apetroaie, care este un fundaș dreapta în vârstă de 22 de ani.

 

Confruntat cu probleme serioase de lot în acest moment, antrenorul Ioan Radu a precizat că și-i dorește pe cei patru la echipă, însă din cauza problemelor financiare cu care se confruntă gruparea suceveană, Lipovanu, Hapiuc, Cososchi și Apetroaie ar putea ajunge pe Areni, în cel mai fericit caz, sub formă de împrumut pe un an.

 

Articol scris de: Gabriel TODERAȘCU
 

27 Jul. 2009, 16:39 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă