Cetatea se întărește

03 Jul. 2009, 16:36 Bursa transferurilor
Cetatea** se întărește

La antrenamentul de azi al Cetății a fost prezent și fundașul central Ionuț Sava. În vârstă de 22 de ani, Sava a jucat în returul ediției trecute a Ligii a III-a la Rapid CFR Suceava.

Sava este un produs al școlii de fotbal sucevene și a mai evoluat în cariera sa la Farul II Constanța, Ceahlăul II, Juventus Fălticeni, Pambac Bacău și Rapid Suceava. El va merge cu ceilalți jucători ai Cetății în cantonamentul de la Poiana Negri și dacă va confirma va face parte din lotul echipei locale în viitorul sezon al eșalonului secund. Partenerul lui Sava la antrenamentul de azi a fost Vlad Leuciu.
 

 

Un alt jucător curtat de Suceava pentru a întări echipa este Vasile Dicher. Așteptat la Stadionul Areni pentru a discuta cu oficialii Cetății despre o posibilă colaborare, atacantul nu a mai sosit.

„Am discutat cu Dicher înainte să plec în concediu și mi-a spus că după ce va ajunge în țară va trece pe la Suceava pentru a purta câteva discuții. Eu i-am explicat că la Cetatea nu mai sunt condițiile din perioada în care a plecat el. Vom vedea dacă va veni și în ce stadiu se află el din punct de vedere fizic”, a declarat Ioan Radu.

 

Sursă: suceavasport.ro

 

03 Jul. 2009, 16:36 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă