Cetatea va avea magazin pentru fani

07 Jul. 2009, 11:39 Liga 2
Cetatea** va avea magazin pentru fani

Președintele Cetății, Ciprian Anton, a vorbit luni seara la emisiunea Sport Plus despre atribuțiile departamentului de marketing de la Cetatea, care va fi condus de Laurențiu Berezoschi. Printre altele, fostul fundaș al Cetății se va ocupa de reinvestirea banilor câștigați din abonamente și bilete în obiecte promoționale.

 

„Vreau să fac și un mini-magazin pentru vânzarea obiectelor promoționale. Cei care vor veni la meciuri vor primi astfel de obiecte. Cine își va lua de exemplu abonament va putea urmări atât meciurile Cetății cât și cele ale Rapidului. Nu a mai fost pusă în practică o astfel de idee. Cred că vor fi amatori pentru abonamente și bilete. Chiar și eu îmi voi cumpăra abonament. Banii din bilete și abonamente vor fi reinvestiți”, a declarat Ciprian Anton.

 

Pe de altă parte, Ciprian Anton a anunțat aseară că într-o săptămână Cetatea va avea două rânduri de echipament alb-albastru iar în cel mai scurt timp, Stadionul „Areni” va fi vopsit în cele două culori.
„În maxim o săptămână vom primi două seturi de echipament alb-albastru nou. Vreau neaparat să revenim la aceste culori de tradiție pentru sportul sucevean. Denumirea echipei va rămâne aceeași în acest an, cel mai probabil o vom schimba de anul viitor. De asemenea stadionul va fi alb-albastru”, a spus Anton.

 

Vara trecută, gruparea din Areni și-a achiziționat două rânduri de echipament galben-albastru și gri. 
 

 

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

 

07 Jul. 2009, 11:39 Liga 2
Pe aceeași temă