Cerlincă s-a despărțit de Rapid: „Am considerat că rezilierea va fi un plus pentru mine”

Cerlincă s-a despărțit de Rapid:**

Aventura lui Andrei Cerlincă la FC Rapid s-a încheiat mult mai repede decât și-ar fi dorit. Mijlocașul transferat la începutul anului de la Rapid CFR Suceava a acceptat să-și rezilieze contractul cu giuleștenii la finalul săptămânii trecute. Jucătorul de 20 de ani a îmbrăcat doar de zece ori tricoul Rapidului în meciuri oficiale, de nouă ori în Liga 1 și doar într-un singur joc în Liga a 2-a. Chinuit de accidentări, suceveanul a stat mai mult pe tușă.

„M-am despărțit cu părere de rău de Rapid, echipa cu care am debutat în Liga 1. Am considerat că rezilierea va fi un plus pentru mine, deoarece îmi doresc să merg la o echipă unde să am șansa de a juca. La vârsta mea cel mai important e să joci cât mai mult! Vreau să le urez succes colegilor și antrenorilor în continuare și sper ca Rapid să revină în Liga 1!”, a spus Cerlincă pentru 1923.ro.

Lipsește Trandu, revine Moke

În altă ordine de idei, FC Rapid va juca în următoarea etapă din campionatul Ligii 2, a 15-a, joi, de la ora 19:00. Pe stadionul „Valentin Stănescu” vine FC Farul, unul dintre adversarii giuleștenilor în lupta pentru promovare.

Pentru partida cu constănțenii, Dan Alexa nu se va putea baza pe Răzvan Trandu, unul dintre titularii de bază din acest sezon. Mijlocașul a încasat la Balotești al patrulea cartonaș galben și va fi suspendat cu Rapid.

În schimb revine în primul unsprezece Wilfred Moke, fundaș suspendat pentru meciul de sâmbătă cu CS Balotești.

Pe aceeași temă