Cazul „Oțelul Larissa – Corona” a ajuns la „Nașu”

Cazul

Litigiul financiar dintre clubul prahovean de Liga a VI-a – Otelul Larissa – si formatia de esalon secund, Corona Brasov, a ajuns pe „masa de lucru” a presedintelui Federatiei Romane de Fotbal – Mircea Sandu!

Povestea transferului celor doi fotbalisti in cauza, Madalin Martac si George Stefan, de la formatia lui Adrian Teodorescu la Corona, a capatat amploare dupa mai bine de o jumatate de an de „plimbare” prin comisiile juridisctionale ale Federatiei Romane de Fotbal. Astfel, dupa ce cazul a fost „plimbat” de la Comisia de Disciplina la Camera de Solutionare a Litigiilor, iar in „peisaj” au mai aparut si alte contestatii, cele facute de FCM Targu Mures si FC Arges Pitesti, ambele cu privire la „dreptul de joc” al celor doi, contestatii nerezolvate nici astazi, dosarul a ajuns pe masa presedintelui FRF, Mircea Sandu! Printr-un comunicat postat pe site-ul oficial al Federatiei Romane de Fotbal se arata: „Domnul Mircea Sandu va dispune o ancheta interna, menita sa clarifice cazul mentionat»!

In «contextul» acestui caz, tergiversat de o buna perioada, unul dintre oficialii clubului Corona a invocat faptul ca „Mircea Sandu i-a chemat pe Stangaciu (n.r. – juristul FRF), Ramureanu si Bucurescu (n.r. – angajati ai FRF la compartimentul „Legitimari”), pentru a «rezolva» acest caz””, lucru infirmat categoric in comunicatul oficial al FRF.

Ieri, alt episod

Din dosarul litigiului financiar pentru cei doi fotbalisti, in care gruparea prahoveana reclama neplata unei sume de 80.000 de euro, au mai aparut si alte «cauze» aflate pe rolul comisiilor. Ieri a fost «termen» pentru sesizarea facuta de echipa Otelul Larissa la Comisia de Disciplina a FRF impotriva lui Emilian Cernica, formatia prahoveana solicitand amenda si suspendare pentru oficialul brasovean, care este acuzat ca «a folosit doua semnaturi distincte pe actele clubului Corona»!

Presedintele gruparii Otelul Larissa, Adrian Teodorescu, declara ca: „am vazut ca reprezentantii de la Corona anunta ca vor apela la justitie pentru rezolvarea cazului. Este bine, mai ales ca «partea adversa» a apelat, deja, la acest lucru. Sper sa nu foloseasca aceleasi arme pe care le-au incercat pana acum si ma bucur ca presedintele Mircea Sandu a promis rezolvarea acestui caz, conform regulamentelor. Asta imi si doresc, sa se rezolve toate litigiile legate de cazul acestor jucatori, conform regulamentelor, nimic in plus dar nici in minus”.

Articol scris de Marian Dima

Pe aceeași temă